рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Range Rover (II/P38A) 5 vrata (1995-2002), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8589 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER RANGE ROVER (II/P38A) 5 VRATA (1995-2002), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

PREDNOSTI

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Šipke Airo X su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma. Postavljanje krovnih šipki na krov vozila je veoma jednostavno i brzo. Ove krovne šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke za razliku od jeftinijih krovnih nosača. Hvatači (stope) su napravljne od veoma kvalitnetnog čelika a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma lako zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.
 • Dostupan u kompletu, spreman za ugradnju. Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set.
 • Certifikovani kvalitet. Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

SPECIFIKACIJE

 • Krovne šipke: Cruz Airo X Dark
 • Materijal: Aluminijum
 • Dizajn: Aerodinamičan
 • Boja: Crna
 • Dužina šipki: 128cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja porekla: Španija

Krovni nosači Land Rover Range Rover (II/P38A) 5 vrata (1995-2002), alu šipke – Cruz Airo X Dark su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači pružaju sigurnost i atraktivan izgled vašem automobilu.

Uživajte u sigurnom i pouzdanom prevozu vaše opreme. Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa Cruz Airo X Dark krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto pričvršćena i bezbedna tokom putovanja.

U mom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosača, osećao sam se potpuno sigurno i bezbrižno dok sam prevozio svoje stvari. Bez obzira na dužinu putovanja ili vrstu tereta koji sam prevozio, Cruz Airo X Dark krovni nosači su se pokazali kao izuzetno pouzdani.

Očarajte svoje prijatelje i porodicu atraktivnim dizajnom. Cruz Airo X Dark krovni nosači imaju ekskluzivan dizajn koji će sigurno privući pažnju. Crna boja daje im modernu i elegantnu notu. Kada sam prvi put montirao ove krovne nosače na svoj automobil, primetio sam kako su izuzetno upadljivi i dodali su poseban šarm mom vozilu.

Kada sam putovao sa svojom opremom, primetio sam kako drugi vozači zavide na izgledu mog automobila sa Cruz Airo X Dark krovnim nosačima. Osećaj ugleda i zadovoljstva koji sam dobio nije imao cenu.

Uživajte u glatkijem putovanju bez nepotrebnog buke. Cruz Airo X Dark krovni nosači su dizajnirani sa fokusom na aerodinamiku i smanjenje buke tokom vožnje. Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, ovi krovni nosači imaju niži otpor vazduha i prigušuju buku tokom vožnje na visokim brzinama.

Tokom vožnje sa Cruz Airo X Dark krovnim nosačima, primetio sam kako je buka tokom vožnje smanjena, što mi je omogućilo da uživam u glatkijem putovanju. Nisam se morao brinuti o smetnji i neprijatnoj buci koju su neki drugi krovni nosači izazivali.

Jednostavna montaža za sve potrebe. Cruz Airo X Dark krovni nosači dolaze u kompletu spreman za ugradnju. Sve što vam je potrebno je da ih pravilno montirate prema uputstvima koja dolaze uz proizvod. Nakon montaže, možete lako postaviti dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

U mom iskustvu, montaža Cruz Airo X Dark krovnih nosača je bila veoma jednostavna i brza. Nakon što sam ih jednom montirao, mogao sam ih koristiti za sve vrste prevoznih potreba.

Garancija kvaliteta. Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati potvrđuju visok kvalitet i bezbednost proizvoda. Sa Cruz Airo X Dark krovnim nosačima, možete biti sigurni da ste dobili proizvod koji je prošao stroge kontrole kvaliteta.

Kao krajnji korisnik ovih krovnih nosača, bio sam zadovoljan sa sertifikatima koji potvrđuju kvalitet i bezbednost proizvoda. Osećaj sigurnosti koji sam

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja