рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Discovery Sport (V) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8579 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER DISCOVERY SPORT (V) 5 VRATA (2015-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Korisnička podrška za sve vaše prevozne potrebe

Dobrodošli u opis proizvoda za krovne nosače za Land Rover Discovery Sport (V) sa 5 vrata (2015-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo T Dark. Sa ovim krovnim nosačima, spremni ste za sve prevozne izazove koje vam se pruže. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači pružaju vrhunsku sigurnost, izdržljivost i stabilnost. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili avanturu sa prijateljima, krovni nosači su idealno rešenje za prevoz dodatnog tereta na vašem vozilu.

Sertifikovani za bezbednost i kvalitet

Svi Cruz krovni nosači su prošli stroge testove i poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju da su nosači visokog kvaliteta i bezbedni za upotrebu. Vaša sigurnost je naša najveća briga, zato se možete osećati potpuno sigurno dok vozite sa Cruz nosačima.

Montaža bez brige

Uz svake krovne nosače koje kupite u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena je besplatna montaža. Naš stručni tim će se pobrinuti da krovni nosači budu pravilno i sigurno montirani na vaše vozilo. Bez obzira na to da li ste iskusni vozač ili početnik, naša podrška je tu da vam pomogne.

Univerzalan i funkcionalan dizajn

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa Cruz Airo T Dark nosačima, možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran i dobro pričvršćen. Aerodinamične aluminijumske šipke sa crnom bojom (avionsko krilo) daju nosačima siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Ove krovne šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje dugotrajnost i otpornost na vremenske uslove.

Jednostavna instalacija

Montiranje krovnih šipki na vaše vozilo je veoma jednostavno i brzo, zahvaljujući pametnom dizajnu i kvalitetnim materijalima. Bez obzira na to da li imate iskustva u montaži ili ne, uz priloženo uputstvo za montažu, možete obaviti instalaciju sami. Uz dodatni kanal na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno.

Bezbedno i pouzdano

Kada je u pitanju sigurnost, Cruz Airo T Dark nosači su pravi izbor. Nosači su opremljeni sa četiri kvalitetna hvatača (šape-stope) napravljena od izdržljive ABS plastike. Ovi hvatači pružaju dodatnu sigurnost i čvrsto prianjanje na krov vozila. Možete biti sigurni da će vaš teret ostati na mestu čak i tokom vožnje po neravnim putevima ili pri visokim brzinama.

Specifikacija:

 • Krovne šipke – Cruz Airo T Dark
 • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
 • Dužina šipki: 128cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu krovnih šipki kako biste adekvatno postavili nosače na vaše vozilo.

Prednosti

 • Siguran i atraktivan dizajn
 • Lako montiranje i instalacija
 • Poboljšano prigušenje buke
 • Kanal za lako postavljanje dodatne opreme
 • Dostupnost besplatne montaže u našim maloprodajnim objektima
 • Sertifikovani za bezbednost i kvalitet

Započnite avanturu sa krovnom opremom koja garantuje sigurnost i funkcionalnost

Sada kada ste upoznati sa krovnom opremom za Land Rover Discovery Sport (V) sa 5 vrata (2015-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo T Dark, možete bezbedno i pouzdano započeti svoje avanture. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom, vikend izlet, ili sportske aktivnosti sa prijateljima, ovi krovni nosači pružaju vam sve što vam je potrebno. Sa sigurnošću, funkcionalnošću i praktičnošću, Cruz Airo T Dark nosači će vam omogućiti da prevozite sve što vam je neophodno na siguran i pouzdan način.

Ne propustite priliku da sebi obezbedite vrhunsku krovnu opremu. Poručite krovne nosače Land Rover Discovery Sport (V) 5 vrata (2015-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo T Dark i uverite se u njihovu izuzetnu kvalitet.

Nadmašite očekivanja sa Cruz Airo T Dark nosačima!

[SHOP NOW]

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja