рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Lancia Z MPV (1995-2002) – Cam Totus 40021

10.300 рсд

SKU: GTC10899 Kategorija:

KROVNI NOSACI LANCIA Z MPV (1995-2002) – CAM TOTUS 40021

Kompletan set kvalitetnih krovnih nosača za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju pouzdanu podršku za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Najkvalitetniji krovni nosači na tržištu

Cam Totus 40021 krovni nosači su premium proizvod koji dolazi kao potpuno opremljen set, spreman za montažu. Ovi krovni nosači su kompatibilni sa modelom automobila Lancia Z MPV iz perioda od 1995. do 2002. godine.

Univerzalni dizajn prilagođen vašem vozilu

Nosači su dizajnirani da savršeno odgovaraju vašem vozilu, nudeći sigurnost i stabilnost tokom puta. Bezbednost je na prvom mestu, a Cam Totus 40021 krovni nosači pružaju tu potrebnu sigurnost pri prevozu svih vaših stvari.

Kvalitetna izrada za dugotrajnu upotrebu

Cam Totus 40021 krovni nosači izrađeni su od crno obojenog čeličnog profila koji je veoma izdržljiv i otporan na spoljne uticaje. Ovi nosači su vaš verni pratilac za mnoga putovanja, pružajući pouzdanost i trajnost.

Jednostavna montaža bez komplikacija

Uz kompletno opremljen set krovne opreme za pričvršćivanje i crne pokrove od polipropilena, montaža je jednostavna i brza. Sve što vam je potrebno za uspešnu instalaciju pruža vam ovaj set.

Najbolja ponuda po pristupačnoj ceni

Cam Totus 40021 krovni nosači su jedan od najboljih izbora na tržištu. Uz pristupačnu cenu, dobijate vrhunski kvalitet i pouzdanost. Ne morate da izdvajate veliki budžet da biste dobili krovne nosače koji će vam pružiti sve što vam je potrebno.

Specifikacije proizvoda:

  • Čelični crno obojeni sistemi za pričvršćivanje (krovne sape) sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena
  • Dužina čeličnih šipki: 112cm, 130cm ili 150cm (zavisno od modela automobila)
  • Presek šipki: 40x25mm
  • Debljina šipki: 1,2mm
  • Zaštita od UV zraka zahvaljujući crnom plastičnom omotaču
  • Preporučena nosivost: 50kg

Prednosti:
– Pouzdan i stabilan nosač za vaše stvari
– Visokokvalitetna izrada za dugotrajnu upotrebu
– Jednostavna montaža bez komplikacija

Nemojte gubiti vreme tražeći druge krovne nosače. Cam Totus 40021 krovni nosači su sve što vam je potrebno. Spremni su da preuzmu vaša putovanja na potpuno novi nivo!

Nabavite svoj Cam Totus 40021 krovni nosač sada i uživajte u bezbednosti i praktičnosti koju pružaju. Vaše putovanje će biti neuporedivo bolje uz ovaj vrhunski proizvod!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja