рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Lancia Voyager (2011-2014), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5846 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LANCIA VOYAGER (2011-2014), ALU ŠIPKE – NORDDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači Lancia Voyager (2011-2014), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i isporučuju se kao kompletni set spreman za ugradnju. Različite verzije su dostupne, zavisno o tipu krova vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što ih čini pouzdanim i sigurnim izborom. Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Kvalitetne alu šipke

Ovi krovni nosači dolaze sa eloksiranim aluminijumskim šipkama, koje su opremljene kanalima za gumeni profil otporan na klizanje. Ovi profili su postavljeni kako bi zaštitili nosač i sprečili oštećenja na prevoženom teretu. Kanali na šipkama omogućavaju montažu nosača za skije i biciklove, pružajući vam dodatne opcije za prilagođavanje prevoza vaše opreme. Donji kanali su posebno oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape – jednostavno ih navučete u kanale. Nakon montaže šipki, krajevi se zaštićuju gumiranim poklopcima.

Bezbedne i elegantne krovne šape

Krovne šape ovih nosača su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. One se pomoću hvatača čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Dizajnirane su tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, pružajući vam dodatnu zaštitu protiv krađe.

Specifikacija

  • Model: Krovni nosači Lancia Voyager (2011-2014), alu šipke – Nordrive RailPro M
  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Bezbednost na prvom mestu

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate Bezbednosnog Upustva kako biste obezbedili pravilnu upotrebu i sigurnost tokom vožnje.

Prednosti

  • Aluminijumske šipke sa kanalima za gumeni profil
  • Bezbedne krovne šape sa bezbednosnim bravama
  • Kompletan set spreman za ugradnju

Započnite svoje putovanje sa krovnim nosačima Lancia Voyager (2011-2014), alu šipke – Norddrive RailPro M i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu opreme. Nabavite svoj set danas!

DODAJ U KORPU

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja