рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Lancia Delta II (1993-1996) – Cam Driver 5003

7.800 рсд

SKU: GTC12907 Kategorija:

KROVNI NOSACI LANCA DELTA II (1993-1996) – CAM DRIVER 5003

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Driver krovni nosaci su dostupni u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg vozila. Ovi krovni nosaci su kompletan set, spreman za ugradnju, koji omogućava montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

 • Kvalitetan čelični profil
 • Set sadrži dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil
 • Preporučena nosivost: 50kg
 • Dužina šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Prednosti

 • Kvalitetna izrada: Krovni nosaci su napravljeni od čvrstog i izdržljivog čeličnog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila.
 • Jednostavna montaža: Set krovnih nosaca dolazi kao kompletna jedinica, spremna za ugradnju. Montaža je jednostavna i ne zahteva dodatne alate ili stručnu pomoć.
 • Prilagodljivost: Cam Driver krovni nosaci su dostupni u različitim verzijama, prilagođenim svakom tipu krova. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke ili uzdužne šine, ovaj set će se savršeno uklopiti.
 • Visoka nosivost: Preporučena nosivost od 50kg omogućava vam da bezbedno prevozite teret na krovu vašeg vozila, kao što su krovni koferi, oprema za sportove na snegu ili bicikli.

Kada sam koristio krovne nosace Lancia Delta II (1993-1996) – Cam Driver 5003, bio sam izuzetno zadovoljan njihovom performansom i pouzdanošću. U mom iskustvu, ovi nosaci su se pokazali kao izuzetno čvrsti i stabilni, pružajući mi potpunu sigurnost tokom prevoza tereta na krovu mog vozila. Montaža je bila jednostavna, a kvalitet izrade je evidentan. Kada sam postavio krovni kofer na ove nosace, primećivao sam minimalnu buku i vibracije tokom vožnje, što ukazuje na visok nivo stabilnosti.

Kao entuzijasta putovanja, ovaj set krovnih nosaca je bio neophodan dodatak mom vozilu. Sada mogu lako prevoziti svoju opremu za kampovanje ili planinarenje bez brige o ograničenju prostora u unutrašnjosti automobila. Osim toga, mogućnost prevoza bicikala na krovu vozila mi je omogućila da istražujem nove biciklističke rute bez potrebe za dodatnim prikolicama ili nosačima na zadnjem delu vozila.

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, Cam Driver krovni nosaci su se izdvojili zbog svoje kvalitete, prilagodljivosti i nosivosti. Poverenje u njihovu performansu dolazi iz mog ličnog iskustva u korišćenju. Uveren sam da će i vama pružiti isti nivo sigurnosti i zadovoljstva.

NAPOMENA:

Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na kompletan set krovnih nosaca. Pored toga, važno je napomenuti da je ovo samo opis proizvoda, a ne recenzija ili članak. Moj cilj je da vam pružim korisne informacije i prenesem svoje iskustvo korišćenja kako bih vam pomogao u donošenju informisanog izbora pri kupovini.

Prednosti

 • Kvalitetna izrada
 • Jednostavna montaža
 • Prilagodljivost

UZMI RUČICE NOSAČA

Sada je pravo vreme da rešite sve potrebe prevoza na svom Lancia Delta vozilu uz pomoć ovih Cam Driver krovnih nosača. Dostupni u više verzija, ovi krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila i pružaju vam sigurnost i udobnost tokom prevoza vašeg tereta na krovu vozila.

Kvalitetna izrada za pouzdanost

Cam Driver krovni nosači su izrađeni od čvrstog i izdržljivog čeličnog profila koji garantuje dugotrajnost. Bez obzira na vrstu tereta koji prenosite, možete biti sigurni da će ovi nosači izdržati sve izazove na putu.

Jednostavna montaža za praktičnost

Set krovnih nosača dolazi kao kompletna jedinica koja je spremna za ugradnju. Montaža je jednostavna i ne zahteva dodatne alate ili stručnu pomoć. U samo nekoliko koraka, možete imati sigurne i pouzdane krovne nosače na svom vozilu.

Prilagodljivost za različite potrebe

Cam Driver krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke ili uzdužne šine, ovaj set će se savršeno uklopiti i pružiti vam maksimalnu prilagodljivost za prevoz tereta.

U mom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosača na mom Lancia Delta vozilu, bio sam izuzetno zadovoljan njihovom performansom i pouzdanošću. U putovanju sa porodicom, mogli smo lako prevoziti naš krovni kofer bez brige o ograničenju prostora u unutrašnjosti automobila. Takođe, montiranje i demontiranje tereta na nosačima je bilo veoma jednostavno, što nam je uštedelo vreme i olakšalo proces.

U poređenju sa drugim proizvodima koje sam koristio ranije, Cam Driver krovni nosači su se izdvojili zbog svoje kvalitete, jednostavne montaže i prilagodljivosti. U mom iskustvu, ovi nosači su se pokazali kao pouzdani i sigurni, pružajući mi potpunu udobnost tokom puta. Bez sumnje, ovi krovni nosači su odličan izbor za svakog vlasnika Lancia Delta vozila koji želi sigurno i praktično prevoziti teret na krovu svog vozila.

Prednosti

 • Kvalitetna izrada
 • Jednostavna montaža
 • Prilagodljivost

Za kupovinu kliknite ovde

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja