рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia XCeed 5 vrata (2019-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8612 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA XCEED 5 VRATA (2019-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX


OPIS PROIZVODA


Krovni nosači Kia XCeed 5 vrata (2019-), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršeno rešenje za prevoz robe i opreme na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, koji obezbeđuje izvanrednu izdržljivost i dugotrajnost. Krovni nosači se isporučuju kao kompletni set spreman za montažu.

Karakteristike:
– Materijal: Aluminijumski profil
– Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača
– Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU
– Besplatna montaža krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima

Krovni nosači su neophodan dodatak za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Omogućavaju vam da lako i bezbedno prevozite vašu opremu tokom putovanja.

KROVNI ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX


Aerodinamične, atraktivnog dizajna

Krovne šipke Cruz Airo Fix se odlikuju aerodinamičnim oblikom, koji im daje atraktivan i ekskluzivan izgled. Izrađene su od visokokvalitetnog aluminijuma, koji pruža izvanrednu čvrstoću i otpornost na sve vremenske uslove.

Niska visina šipki

Hvatači (stope) krovnih šipki su smanjene visine, što smanjuje ukupnu visinu krovnog nosača i doprinosi lepšem izgledu vozila. Osim estetskog aspekta, niska visina šipki takođe poboljšava aerodinamičnost vozila.

Odličan koeficijent otpora vazduha

Krovne šipke Airo Fix imaju izuzetno nizak koeficijent otpora vazduha, što doprinosi boljoj aerodinamičnosti vozila. To rezultira manjom potrošnjom goriva i smanjenom bukom u kabini prilikom vožnje.

Lako montiranje i upotreba

Krovne šipke Airo Fix se jednostavno montiraju na krov automobila. Prikazano uputstvo za montažu detaljno opisuje postupak korak po korak, tako da to možete uraditi sami ili uz pomoć stručnjaka. Nakon montaže, postavljanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači skija je brzo i jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki.

Dimenzije i nosivost

Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg. To vam omogućava da prevozite različite vrste opreme, od kofera do bicikala, bez ikakvih problema.

KROVNI KIT – CRUZ 936-596


Krovni kit je deo koji se koristi za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je posebno dizajniran za Kia XCeed 5 vrata (2019-) i u potpunosti odgovara specifikacijama ovog tipa vozila. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika, koji pruža izuzetnu izdržljivost i sigurnost.

Sigurnost na prvom mestu

Sigurnost je naša najveća briga, zato smo osigurali da svi naši proizvodi zadovoljavaju najviše standarde. Krovni kit ima sve potrebne sertifikate za bezbednost, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

Montaža i upotreba

Montaža krovnog kita je jednostavna i ne zahteva posebne veštine ili alate. Uputstvo za montažu detaljno opisuje postupak korak po korak, tako da to možete uraditi sami ili uz pomoć stručnjaka.

Bezbednosna uputstva

Pre upotrebe krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo koje smo obezbedili. U njemu su navedena važna pravila i smernice za sigurnu upotrebu krovnih nosača.

NAPOMENE I INFORMACIJE


Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

Zemlja porekla ovog proizvoda je Španija.

Posetite našu zvaničnu internet stranicu za više informacija o ovom proizvodu, kao i za našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

PREDNOSTI


  • Estetski izgled i atraktivan dizajn
  • Niska visina šipki za bolju aerodinamiku
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Visoka nosivost i izdržljivost
  • Bezbednost i sertifikati koji garantuju kvalitet

NARUČITE KROVNE NOSAČE KIA XCEED 5 VRATA (2019-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX


Uz krovne nosače Kia XCeed 5 vrata (2019-), alu šipke – Cruz Airo Fix, možete lako i sigurno prevoziti svoju opremu tokom putovanja. Ovi krovni nosači su savršen izbor za sve vaše potrebe prevo

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja