рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Rio III (2012-2017) 5 vrata – Cam Logico 41074

7.800 рсд

SKU: GTC10740 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA RIO III (2012-2017) 5 VRATA – CAM LOGICO 41074

Kompletan set kvalitetnih krovnih nosača za vaše vozilo!

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosači dolaze kao potpuni set spremni za montažu. Dostupni su u raznim verzijama, prilagođenim vrsti krova vašeg vozila. Ovi krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, nosača za skije ili bicikla.

Specifikacije:

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje.
  • Kompletan set adaptera i crnih poklopaca od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila).
  • Presek šipki je 40x25mm, sa debljinom od 1,2mm.
  • Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji omogućava pouzdanu vezu i izuzetnu otpornost na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnog nosača iznosi 50kg.

Prednosti krovne nosače Kia Rio III (2012-2017) 5 vrata – Cam Logico 41074:

1. Jednostavna ugradnja i sigurno držanje tereta

U svom iskustvu sa ovim krovni nosačima, pronašao sam da je njihova montaža veoma jednostavna. Čelične sape odlično prianjaju uz krov vozila, pružajući sigurno pričvršćivanje. Bezbednost vašeg tereta je na prvom mestu, a ovi nosači će se pobrinuti da sve bude na svom mestu tokom vožnje.

2. Prilagodljivi različitim tipovima krova

Cam Logico krovni nosači su dizajnirani da odgovaraju različitim vrstama krova. Bez obzira na to da li vaše vozilo ima uzdužne šine ili ne, ovaj set je kompatibilan. To znači da možete lako instalirati ove nosače na svoj automobil bez brige o kompatibilnosti.

3. Svestranost za različite prevozne potrebe

Bilo da planirate putovanje sa porodicom i potreban vam je prostor za krovni kofer, ili vam je potreban nosač za prevoz bicikla ili skija, ovaj set krovnih nosača će vam pružiti sve što trebate. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će nosači izdržati vaše potrebe prevoza.

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte na 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoć pri odabiru pravog seta nosača za vaše vozilo.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više detalja. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite idealan set za vaše potrebe.

PREDNOSTI

  • Jednostavna montaža i sigurno držanje tereta.
  • Prilagodljivi različitim tipovima krova.
  • Svestrani za različite prevozne potrebe.

AKCIJA: Kupite danas krovne nosače Kia Rio III (2012-2017) 5 vrata – Cam Logico 41074 i obezbedite siguran i pouzdan način prevoza za sve vaše avanture!

*Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija navedenih o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja