рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Rio (III.2/UB) 5 vrata (2015-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8595 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA RIO (III.2/UB) 5 VRATA (2015-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Krovni nosači za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači Kia Rio (III.2/UB) 5 vrata (2015-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje sigurnost i dugotrajnost.

Odličan dizajn za lak prevoz

Krovni nosači Kia Rio (III.2/UB) 5 vrata (2015-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark su atraktivnog dizajna i odlično se uklapaju uz estetiku vašeg automobila. Crna boja šipki daje im elegantan izgled.

Jednostavna montaža i upotreba

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Set sadrži sve potrebne delove i dolazi spreman za ugradnju. Samo ih postavite na krov vašeg vozila i spremni ste za avanturu.

Sigurnost i pouzdanost

Krovni nosači Kia Rio (III.2/UB) 5 vrata (2015-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark su sertifikovani od strane GS-TÜV, što garantuje da su prošli rigorozne testove sigurnosti. Takođe su prošli i City Crash test koji garantuje sigurnost u slučaju sudara. Dodatno, poseduju i sertifikat CEPE/ONU koji garantuje da su napravljeni po evropskim standardima kvaliteta.

Univerzalnost i prilagodljivost

Krovni nosači Kia Rio (III.2/UB) 5 vrata (2015-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark odgovaraju različitim tipovima krova automobila. Mogu se koristiti kako na vozilima sa uzdužnim šinama odvojenim od krova, tako i na vozilima sa integrisanim uzdužnim šinama. Bez obzira na tip krova, ovi nosači će savršeno obaviti svoju funkciju.

Nosači za sve vaše potrebe

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, nosača za bicikle ili nosača za skije. Sa ovim krovnim nosačima, možete nositi sve što vam je potrebno na putovanjima ili aktivnostima na otvorenom.

Prednosti

  • Univerzalni krovni nosači za vaš Kia Rio (III.2/UB) 5 vrata (2015-2017)
  • Aluminijumske šipke crne boje koje se savršeno uklapaju uz estetiku vašeg automobila
  • Jednostavna montaža i korišćenje
  • Sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Sigurno i pouzdano prevozite sve što vam je potrebno
  • Prilagodljivi različitim tipovima krova automobila

Budite spremni za svaku avanturu i lako prevozite sve što vam je potrebno uz krovne nosače Kia Rio (III.2/UB) 5 vrata (2015-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark. Naručite ih odmah i iskoristite ovu sjajnu ponudu!

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja