рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Picanto (III/JA) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T

24.960 рсд

SKU: GTC8658 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA PICANTO (III/JA) 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Set za montažu krovnih nosača s alu šipkama

Krovni nosači su savršeno rešenje za prevoz raznih tereta na vašem vozilu, a ovaj set je posebno dizajniran za Kia Picanto (III/JA) model sa 5 vrata, proizveden od 2017. godine. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Ovaj kompletni set dolazi s montažnim šipkama i hvatačima koji se lako postavljaju na Vaš automobil.

Sertifikovani krovni nosači za Vašu sigurnost

Za vašu sigurnost i zadovoljstvo, svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Na taj način, možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetan proizvod koji će vam omogućiti bezbedan i udoban prevoz tereta.

Jednostavna i besplatna montaža

Kupovinom ovih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da Vaši nosači budu pravilno postavljeni i sigurno pričvršćeni. Ne morate brinuti o montaži, jer smo mi tu da se pobrinemo za sve.

Neophodni za prevoz dodatne opreme

Krovni nosači su neophodan deo ukoliko želite da prevezete krovni kofer, nosače za bicikle ili za skije. Uz ovaj set za montažu krovnih nosača, imaćete potpunu fleksibilnost u izboru dodatne opreme koju želite da ponesete sa sobom.

Aerodinamične aluminijumske šipke sa ekskluzivnim dizajnom

Ove krovne šipke su aerodinamičnog oblika, što znači da su dizajnirane da smanje otpor vazduha i buku prilikom vožnje. Izrađene su od visokokvalitetnog aluminijuma koji garantuje postojanost i izdržljivost. Kako biste bili sigurni da su šipke pravilno postavljene, tu je i kanal na gornjoj strani šipke koji olakšava montažu dodatne opreme.

Do 75kg maksimalne nosivosti

Ove krovne šipke imaju maksimalnu nosivost do 75kg, što vam daje slobodu da prenesete teret koji želite bez brige o bezbednosti. Bez obzira da li nosite krovni kofer sa svim potrebnim stvarima za putovanje ili nosače za bicikle, ove šipke će se pobrinuti da vaša oprema ostane sigurno i čvrsto pričvršćena na krov.

Specifikacije:
 • Model: Kia Picanto (III/JA) 5 vrata (2017-)
 • Tip: Aluminijumske šipke
 • Dužina šipke: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja porekla: Španija

Prednosti

 • Aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje
 • Visoka nosivost do 75kg omogućava prevoz raznih tereta
 • Kvalitetan aluminijumski materijal garantuje dugotrajnost
 • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima
 • Sertifikovani proizvod koji garantuje sigurnost
 • Kompatibilan sa nosačima za krovni kofer, bicikle ili skije
Uz krovne nosače, možete poručiti i bravice za zaključavanje koje se kupuju opcionalno. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Ako želite da se uverite da su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na brojeve +381 21 442-954 ili +381 21/6339-223 za tehničku podršku. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje vam mogu biti od koristi.

Ne čekajte, unapredite svoje putovanje i omogućite sebi više prostora za sve što vam je potrebno na putu. Poručite danas svoje krovne nosače Kia Picanto (III/JA) 5 vrata (2017-) i uživajte u slobodi i sigurnosti tokom vožnje.

PROS:

 • Aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje
 • Visoka nosivost do 75kg omogućava prevoz raznih tereta
 • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

KAŽITE DA KROVNI NOSAČI KIA PICANTO (III/JA)5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T SU PRAVI IZBOR ZA VAS!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja