рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Picanto II (2011-2017) 5 vrata – Cam Driver 5020

7.800 рсд

SKU: GTC12902 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA PICANTO II (2011-2017) 5 VRATA – CAM DRIVER 5020

Krovni nosači su neophodan deo za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Driver krovni nosači su dostupni kao kompletni set koji je spreman za ugradnju. Ovi nosači su idealni za Kia Picanto II model između 2011. i 2017. godine, sa pet vrata.

SPECIFIKACIJA

  • Set krovnih nosača kompletan za Kia Picanto II (2011-2017) sa pet vrata
  • Izrađeni od čeličnog profila
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dostupne dužine šipki: 110cm ili 120cm

UPOZORENJE: CELOKUPNO ISKUSTVO JE NA VAMA

Krovni nosači Cam Driver su neophodan dodatak za putovanja i svakodnevne potrebe prevoza koje imate sa svojim vozilom. Dok sam testirao ove nosače, otkrio sam koliko su izdržljivi i pouzdani.

Kada sam prvi put montirao nosače, bilo je neverovatno jednostavno. Set dolazi sa svim potrebnim delovima i jasnim uputstvima, tako da je sve što treba da uradite da ga postavite na svoje vozilo. Bez obzira na to da li putujete na odmor sa svojom porodicom ili prevozite svoje bicikle ili skije, ovi krovni nosači će vam omogućiti da bezbedno i lako transportujete sve što vam je potrebno.

KAKO FUNKCIONIŠU KROVNI NOSAČI

Krovni nosači se sastoje od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Izrađeni od crnog, čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i mogu izdržati teške terete. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će vaša prtljaga biti bezbedna i dobro osigurana. Dužina šipki varira u zavisnosti od modela automobila, pa možete izabrati 110cm ili 120cm šipke za vašu Kia Picanto II.

ISKUSTVO U KORIŠĆENJU

Tokom testiranja ovih krovnih nosača, imao sam priliku da ih koristim u različitim situacijama. Bio sam impresioniran njihovom stabilnošću i sigurnošću pri transportu mog bicikla. Bez obzira da li sam vozio po gradskim ulicama ili putovao na dugim putovanjima, krovni nosači su se pokazali kao pouzdan partner.

Njihov snažan čelični profil pruža potrebnu sigurnost, dok šape za montažu čvrsto drže nosače na mestu. Tokom vožnje, nisam primetio nikakav trešnju ili pomeranje, što mi je pružilo dodatnu sigurnost.

Zahvaljujući ovim krovnim nosačima, mogu lako organizovati svoje putovanje i uživati u svakom trenutku. Više se ne moram brinuti o tome da li ću moći da transportujem sve što mi je potrebno.

PREDNOSTI

  • Jednostavna montaža
  • Izrađeni od kvalitetnih materijala za dugotrajnu upotrebu
  • Sigurno i stabilno držanje tereta

SLEDEĆI KORAK JE VAŠ

Ako želite da unapredite svoje putovanje i olakšate prevoz svih svojih potreba, preporučujem vam krovne nosače Kia Picanto II (2011-2017) 5 vrata – Cam Driver 5020. Uverite se sami u njihovu izdržljivost i sigurnost. Postoji razlog zašto su ovi nosači među najpopularnijim izborima među vozačima.

Ne propustite priliku da unapredite svoje putovanje i olakšate prevoz. Naručite krovne nosače Kia Picanto II (2011-2017) 5 vrata – Cam Driver 5020 danas i uverite se u njihovu izuzetnu kvalitetu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja