рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Ceed (II/JD) SW (2012-2016), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8616 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CEED (II/JD) SW (2012-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Nekoliko reči o krovim nosačima

Krovni nosači Kia Ceed (II/JD) SW (2012-2016), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila što garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost. Ovi krovni nosači su dizajnirani tako da se lako i jednostavno montiraju na vaš automobil. Uz njih ćete moći da nosite sve što vam je potrebno, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikla.

Prednosti krovnih nosača Kia Ceed (II/JD) SW (2012-2016), alu šipke – Cruz Airo Fix

  • Estetski izgled: Krovne šipke Airo Fix su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna koji se savršeno uklapa sa izgledom novih modela vozila. Ove šipke će dodatno unaprediti estetiku vašeg automobila.
  • Kvalitetan izbor materijala: Ove aluminijumske krovne šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost. S druge strane, hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.
  • Smanjena visina hvatača: Hvatači (stope) ovih krovnih šipki su smanjene visine, što doprinosi lepšem izgledu vašeg automobila.
  • Odličan koeficijent otpora vazduha: Krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha, što znači da će vaše vozilo biti manje izloženo vazdušnom otporu tokom vožnje. To može doneti uštedu u potrošnji goriva.
  • Poboljšano prigušenje buke: Ove šipke su dizajnirane tako da obezbede poboljšano prigušenje buke tokom vožnje. To znači da će putovanje biti mirnije i udobnije.
  • Jednostavno postavljanje dodatne opreme: Krovne šipke Airo Fix imaju kanal na gornjoj strani koji omogućava jednostavno postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Bez problema ćete moći da nosite sve što vam je potrebno na vašem vožnji.
  • Maksimalna nosivost: Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg. To znači da ćete moći sigurno prevoziti sve što vam je potrebno.

Set krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovnih šipki i 4 krovnih hvatača (šapa-stopa). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Opciono možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu krovnih nosača.

Krovni kit – Cruz 936-532

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i dizajniran je tako da nedvosmisleno odgovara tipu automobila za koji je namenjen.

Bezbednost je na prvom mestu

Vaša bezbednost je naš prioritet. Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila prilikom montaže i korišćenja krovnih nosača. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno pozovite našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Navedeni set krovnih nosača je proizveden u Španiji. Za više informacija o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu.

Pogledajte našu ponudu krovnih nosača

Ukoliko želite da pogledate našu kompletnu ponudu krovnih nosača, posetite našu stranicu sa proizvodima. Ona će vam pružiti sve informacije o dostupnim modelima nosača i njihovim karakteristikama.


Prednosti:
– Estetski izgled
– Kvalitetan izbor materijala
– Smanjena visina hvatača
– Odličan koeficijent otpora vazduha
– Poboljšano prigušenje buke
– Jednostavno postavljanje dodatne opreme
– Maksimalna nosivost


Kupite krovne nosače Kia Ceed (II/JD) SW (2012-2016), alu šipke – Cruz Airo Fix i uživajte u praktičnosti i stilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja