рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Ceed (II/JD) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8615 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CEED (II/JD) 5 VRATA (2012-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Kvalitetni i stilizovani krovni nosači za Vaš Kia Ceed

Pružajuću Vam neophodnu podršku za sve Vaše prevozne potrebe

Savršeno rešenje za Vaš Kia Ceed (II/JD) 5 vrata (2012-2018) su aluminijumski krovni nosači Cruz Airo Fix Dark. Ovi krovni nosači, napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, pružaju Vam jedinstvenu kombinaciju stila i funkcionalnosti.

Sertifikovani sigurnosni standardi za Vaše poverenje

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da možete biti sigurni u kvalitet i sigurnost ovih nosača. Vaša bezbednost je uvek na prvom mestu.

Besplatna montaža krovnih nosača za Vašu udobnost!

Kada kupite krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, obezbedićemo Vam besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da Vaši nosači budu pravilno postavljeni, kako biste mogli da uživate u njihovoj funkcionalnosti odmah nakon kupovine.

Univerzalna upotreba i fleksibilna funkcionalnost

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikle. Bez ovih nosača, prevoz svih Vaših velikih i nezgodnih predmeta postaje izuzetno težak. Zahvaljujući kvalitetnom dizajnu i izdržljivosti Cruz Airo Fix Dark nosača, možete biti sigurni da će Vaši predmeti biti sigurno i čvrsto pričvršćeni.

Ekskluzivni dizajn za moderan izgled Vašeg automobila

Krovne šipke Cruz Airo Fix Dark su atraktivnog dizajna, inspirisane avionskim krilima. Izrađene su od aluminijuma visokog kvaliteta, dok su hvatači (stope) napravljeni od izdržljivog čelika, sa poklopcima od ABS plastike. Ovi nosači savršeno se uklapaju u estetiku modernih vozila.

Aerodinamičnost za manju buku i manju potrošnju goriva

Krovne šipke Airo Fix karakteriše odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke. Za razliku od tradicionalnih nosača, ove šipke smanjuju buku vetra i omogućavaju tišu vožnju. Pored toga, aerodinamičnost ovih nosača doprinosi i manjoj potrošnji goriva.

Lak pristup i postavljanje dodatne opreme

Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme je veoma lako. Bilo da je u pitanju krovna kofa, nosač za bicikle ili nosač za skije, možete biti sigurni da će sve biti čvrsto i stabilno postavljeno.

Odličan izbor za siguran prevoz tereta

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Sa ovim krovim nosačima možete bezbedno prevoziti sve Vaše potrebne predmete, bez brige o njihovoj sigurnosti.

Uz dodatnu sigurnost do potpunog mira

Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje, kako biste obezbedili dodatnu sigurnost Vašeg tereta. Bravice se kupuju opciono i nisu neophodan deo za montažu nosača.

Kvalitetno dizajnirani krovni nosači za Vaše povoljnosti

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao kompletan set koji uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što je potrebno da uradite je da odaberete pravi set za Vaš automobil i prepustite profesionalcima da obave ostatak.

Specifikacija proizvoda (ako je dostupna):

  • Tip: Aluminijumske krovne šipke
  • Boja: Crna
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Zemlja porekla: Španija

Prednosti:

  • Kvalitetan i izdržljiv dizajn
  • Aerodinamičnost za manju buku i potrošnju goriva
  • Lak pristup i postavljanje dodatne opreme

Nabavite krovne nosače Kia Ceed (II/JD) 5 vrata (2012-2018) i uživajte u praktičnosti i sigurnosti koje Vam pružaju ovi kvalitetni nosači. Ne gubite vreme, već iskoristite priliku da Vaš automobil bude opremljen najboljim. Poručite krovne nosače odmah!

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Za sve dodatne informacije i pitanja, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona: 021/442-954, ili 021/6339-223.

Napomena:
Molimo Vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i da se strogo pridržavate navedenih pravila prilikom korišćenja krovne opreme. Neodgov

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja