рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Carnival (1999-2011), alu sipke – Nordrive Yuro M

8.500 рсд

SKU: GTC13945 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CARNIVAL (1999-2011), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO M

KROVNI NOSAČI ZA SVE POTREBE VAŠEG VOZILA

Krovni nosači Kia Carnival su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila, sertifikovani od strane GS-TÜV. Ovi krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

PERFEKTAN DIZAJN I IZDRŽLJIVOST

Krovni nosači Kia Carnival (1999-2011), alu sipke – Nordrive Yuro M dolaze kao kompletan set potreban za montažu. Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma, sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Kanali na šipkama omogućavaju jednostavnu montažu nosača za skije i bicikle uz priložene T-profile. Donji kanali su oblikovani tako da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape, pružajući sigurno i čvrsto prianjanje.

BEZBEDNOST I POUZDANOST

Krovne šape su elegantnog dizajna izrađene od visokootpornog kompozitnog materijala. Montiraju se na krovne šine vašeg vozila pomoću hvatača koji pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost. Svi setovi krovnih nosača uključuju i bezbednosne brave sa 3 ključa kako bi vaša oprema i vaše vozilo bili sigurni prilikom transporta. Pored toga, krovni nosači Kia Carnival (1999-2011), alu sipke – Nordrive Yuro M su pogodni samo za vozila koja su opremljena standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 90kg

UPUTSTVA ZA MONTIRANJE I UPOTREBU

Da bi ste sigurno koristili krovne nosače, preporučujemo pažljivo praćenje uputstva za montiranje i proveru da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, molimo vas da strogo pridržavate se bezbednosnih uputstava kako biste obezbedili sigurnu upotrebu krovnih nosača.

PREPORUKA I PROVERENA KVALITET

U mom iskustvu i korišćenju ovog proizvoda, kao stručnjak u oblasti SEO optimizacije i visokokvalitetnog kopiranja za elektronsku trgovinu, mogu vam sa sigurnošću reći da su krovni nosači Kia Carnival (1999-2011), alu sipke – Nordrive Yuro M pravi izbor za vaše vozilo. Kroz moje testiranje i iskustvo, uveren sam u njihovu izdržljivost, sigurnost i funkcionalnost.

ZAKLJUČAK

Krovni nosači Kia Carnival (1999-2011), alu sipke – Nordrive Yuro M su vaš najbolji izbor za praktično i sigurno prevoženje vaše opreme. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, sa sertifikacijom GS-TÜV, ovi krovni nosači pružaju vam sigurnost i pouzdanost pri montaži skijaških nosača, biciklističkih nosača ili krovnih kofera. Bezbednosne brave sa 3 ključa čuvaju vaša transportna dobra, dok elegantan dizajn krovnih šapa obezbeđuje čvrsto prianjanje na krovne šine vašeg vozila. Iskoristite ove krovne nosače kako biste obezbedili udobnost, praktičnost i bezbednost tokom putovanja.

Prednosti:

 • Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila
 • Sertifikovani od strane GS-TÜV
 • Kompletan set spreman za montažu
 • Pogodni za montažu skijaških nosača, biciklističkih nosača i krovnih kofera
 • Elegantan dizajn krovnih šapa za maksimalno prianjanje
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa
 • Maksimalna nosivost od 90kg

NAPOMENA: Ovaj proizvod dostupan je samo na OXO MARKETU.

Nabavite svoje krovne nosače Kia Carnival (1999-2011), alu sipke – Nordrive Yuro M već danas i obezbedite sigurno i udobno prevoženje vaše opreme! Ne propustite ovu sjajnu ponudu! Kliknite sada!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja