рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Carens (III.2/RP) MPV 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix

24.960 рсд

SKU: GTC8619 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CARENS (III.2/RP) MPV 5 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Predstavljanje krovnih nosača za vaš Kia Carens

Krovni nosači su neophodni za sve vaše prevozne potrebe na automobilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju sigurnost i funkcionalnost. Bez obzira da li planirate putovanje, prevoz skija ili bicikala, krovni nosači su neizostavni dodatak vašem vozilu.

Sertifikovana sigurnost i kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate Grupa Schrenzel TÜV (GS-TÜV), City Crash i CEPE/ONU. To garantuje da su ovi nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i da su dizajnirani da izdrže sve izazove na putu.

Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Kao dodatni benefit, svaki kupac krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima dobija besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno instalirani i sigurno pričvršćeni.

Savršeno prilagođeni vašem vozilu

Krovni nosači Kia Carens (III.2/RP) MPV 5 vrata (2016-) su dizajnirani da se savršeno uklope u estetiku vašeg vozila. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila. Bez obzira da li imate uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane u krov, ovi krovni nosači će se lako prilagoditi vašim potrebama.

Montaža jednostavna kao nikada do sada

Set za montažu krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim delovima, uključujući 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Prikazana cena se odnosi na kompletan set. Opciono, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača.

Aerodinamičan dizajn za bolje performanse

Krovni nosači Kia Carens (III.2/RP) MPV 5 vrata (2016-) dolaze sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama. Njihov ekskluzivni dizajn prati estetiku modernih vozila i istovremeno pruža izuzetnu funkcionalnost. Krovne šipke su izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od čelika i pokriveni izdržljivom ABS plastikom.

Poboljšano iskustvo vožnje

Krovne šipke Airo Fix imaju smanjenu visinu, što doprinosi lepšem izgledu vašeg automobila. Ove šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i prigušuju buku, čime pružaju ugodnije iskustvo vožnje. Takođe, kanal na gornjoj strani krovne šipke omogućava lako postavljanje dodatne opreme kao što su koferi, nosači bicikala ili skija.

Dužine i nosivost

Dužina krovnih šipki je 118cm, dok je maksimalna nosivost ovog seta čak 75kg. Ove karakteristike omogućavaju vam da bezbedno prevozite sve neophodne stvari na putovanjima ili sportskim aktivnostima.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost je naš prioritet. Preporučujemo vam da pažljivo pročitate uputstva za montažu krovnih šipki i krovnog kita pre nego što krenete sa instalacijom. Takođe, molimo vas da se pridržavate svih propisanih bezbednosnih pravila i uputstava.

Pouzdan proizvod iz Španije

Krovni nosači Kia Carens (III.2/RP) MPV 5 vrata (2016-) su proizvedeni u Španiji, što garantuje visok kvalitet i pouzdanost. Uverite se sami u odlične performanse ovog proizvoda i iskoristite sve njegove pogodnosti.

Pogledajte našu ponudu krovnih nosača

U našem širokom asortimanu možete pronaći i druge modele krovnih nosača za različite automobile. Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda i istražite sve opcije koje imamo u ponudi.


Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn
  • Laka montaža
  • Visok kvalitet materijala

Poručite krovne nosače odmah i obezbedite praktično i sigurno prevozno rešenje za svoj Kia Carens automobil.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja