рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Jeep Renegade 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8617 Kategorija:

KROVNI NOSAČI JEEP RENEGADE 5 VRATA (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Pružite jednostavno rešenje za prevoz sa vašim vozilom

Opšti opis

Krovni nosači Jeep Renegade 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači pružaju izvanrednu trajnost i sigurnost. Kao kompletan set koji je spreman za instalaciju, krovni nosači omogućavaju jednostavnu i brzu montažu na vaše vozilo.

Sertifikovani kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koji garantuju visok nivo sigurnosti i kvaliteta. Vaša sigurnost je naš prioritet.

Besplatna montaža

Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac ima obezbeđenu besplatnu montažu krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima. Na taj način dobijate pouzdano i profesionalno postavljanje nosača na vaše vozilo.

Korisnost krovnih nosača

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz krovne nosače, proširujete mogućnosti prevoza i olakšavate organizaciju aktivnosti na otvorenom.

Ovde je sve što treba da znate o krovnom nosaču za Jeep Renegade 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T:

Set krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Ovaj set je kompletno rešenje za vaše prevozne potrebe.

UPOZORENJE: Navedena cena je za kompletan set krovnih nosača.

Bravice za zaključavanje

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje, koje su opcionalne. One pružaju dodatnu sigurnost vašem prevozu. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača, ali su preporučene za veću bezbednost.

UPOZORENJE: Obratite pažnju da je potrebno da vozilo ima montažu nosača na rubu vrata za ovaj model nosača.

Specifikacije seta krovnih nosača

Set krovnih nosača se sastoji od:

  • Krovne šipke – Cruz Airo T
  • Krovni kit – Cruz 935-858

Krovne šipke su aerodinamične aluminijumske šipke, poznate i kao avionsko krilo. One su atraktivnog dizajna i izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma. Montaža ovih šipki je veoma jednostavna i brza.

Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ove krovne šipke imaju dobar otpor vazduha i prigušenje buke, što ih razlikuje od jeftinijih krovnih nosača.

Dužina krovnih šipki je 128cm, a mogu nositi do 75kg tereta.

Pazljivo montirajte nosač

Preporučujemo da proučite uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako bi montaža bila bezbedna i precizna. Vaša bezbednost je na prvom mestu.

Bezbednost na prvom mestu

Važno je da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava i pravila prilikom korišćenja ovog proizvoda. Pazljivo pročitajte upustva i uputstva za bezbednost priložena uz proizvod.

Tehnička podrška

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno pozovite našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da napravite pravi izbor.

Kupujte sa garancijom

Ovi krovni nosači su originalni proizvodi marke Cruz, koji su proizvedeni u Španiji. Obezbeđujemo vam samo najkvalitetnije proizvode koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn šipki pruža bolji otpor vazduha i smanjenje buke
  • Visokokvalitetni materijali osiguravaju sigurnost i dugotrajnost
  • Pogodnost besplatne montaže u našim maloprodajnim objektima

Neka novi avanturistički doživljaji počnu!

Za sve ljubitelje putovanja, sportova na otvorenom i avantura, krovni nosači Jeep Renegade 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T su neophodna oprema. Sa ovim nosačima ćete biti spremni za put, bilo da je u pitanju krovni kofer, ski oprema ili bicikli. Ne dozvolite da vam nedostatak prostora ograniči avanturu!

Sada je pravo vreme da obezbedite krovne nosače i otvorite vrata novih mogućnosti.

Molimo Vas da se obratite našem stručnom timu i uživate u pogodnostima krovne opreme. Uz krovne nosače Jeep Renegade 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T, ne postoji granica za vašu avanturu!

image url

***Napomena: Ova opis je kreirana na osnovu priloženih

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja