рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Jeep Patriot (2007-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5909 Kategorija:

KROVNI NOSAČI JEEP PATRIOT (2007-2012), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Visokokvalitetni krovni nosači za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači Jeep Patriot (2007-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i pružaju izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu kvalitetu i pouzdanost.

Kompletan set spreman za ugradnju

Dobijate kompletan set koji je spreman za ugradnju na vašem Jeep Patriot vozilu. Krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Bez obzira da li imate pričvršćne tačke, standardnu šinu ili niskoprofilnu šinu, Nordrive RailPro M će se savršeno prilagoditi vašim potrebama. Nosači su jednostavni za montažu i dolaze sa svim potrebnim delovima.

Izuzetno sigurni i funkcionalni

Krovni nosači Jeep Patriot (2007-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikl. Šipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma i poseduju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za bicikle. Osim toga, dobijate i T-profile koji idealno ulaze u kanale.

Jednostavna montaža na krovne šape

Donji kanali na šipkama su oblikovani tako da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Pomoću hvatača, krovne šape se čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila.

Sigurnost i pouzdanost

Da biste koristili krovne nosače na bezbedan način, molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, pročitajte Bezbednosno Upustvo i strogo se pridržavajte navedenih pravila kako biste osigurali sigurnu vožnju.

Povećajte teretni kapacitet vozila

Sa krovom nosačima Jeep Patriot (2007-2012), alu šipkama – Nordrive RailPro M možete povećati teretni kapacitet svog vozila i preneti sve što vam je potrebno bez problema. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm, što vam pruža dovoljno prostora za pričvršćivanje tereta.

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetni krovni nosači
  • Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje
  • Povećajte teretni kapacitet vozila

Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet! Uz Nordrive RailPro M krovne nosače, vaše putovanje će biti bezbedno i udobno. Vozite se sa sigurnošću i spokojem, znajući da su vaši tereti sigurno pričvršćeni. Nabavite svoj set krovni nosača već danas i iskusite vrhunsku kvalitetu i funkcionalnost.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja