рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Jeep Compass (I.2) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8675 Kategorija:

KROVNI NOSAČI JEEP COMPASS (I.2) 5 VRATA (2011-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Set za montažu krovnih nosača koji ispunjava sve vaše potrebe

Krovni nosači su neizostavan dodatak za vaš automobil kada želite prevoziti teret na krovu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, ovi nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Dobijate kompletnu montažnu opremu sa setom krovne šipke i krovnom hvatačima (šapama-stopama) koji su spremni za ugradnju. Izaberite Cruz Airo X Dark, set krovnih nosača koji će vam pružiti sigurnost i pouzdanost pri svakom putovanju.

Prednosti krovnih nosača Jeep Compass (I.2) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo X Dark

  • Atraktivan dizajn: Krovne šipke Cruz Airo X Dark su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma sa atraktivnim crnim finišem. Njihov ekskluzivan dizajn će dodati dozu stila vašem vozilu, ističući se na putu.

  • Jednostavna montaža: Montiranje krovnih nosača nikada nije bilo lakše. Set dolazi sa sve što vam je potrebno za brzu i jednostavnu ugradnju. Uz priloženo uputstvo za montiranje, čak i početnici mogu lako postaviti nosače na svoj automobil.

  • Višestruka upotreba: Sa ovim krovnim nosačima, možete prevoziti sve što vam je potrebno. Bilo da želite da nosite krovne kofera, nosače za bicikle ili ski opremu, Cruz Airo X Dark će vam omogućiti da to uradite bez ikakvih problema. Njihova visoka nosivost od 75kg daje vam sigurnost da možete poneti sve što želite na putovanjima.

Specifikacija krovnih nosača Jeep Compass (I.2) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo X Dark

  • Krovne šipke: Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo). Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

  • Krovni Kit: Napravljen je od visokokvalitetnog čelika i potreban je za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila.

  • Sertifikati: Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati potvrđuju njihovu bezbednost i kvalitet, pružajući vam sigurnost na putu.

Montaža i bezbednost

Paket krovnih nosača dolazi sa uputstvom za montiranje koje će vam olakšati proces postavljanja. Ako niste sigurni da li su ovi nosači kompatibilni sa vašim vozilom, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na broj: 021/442-954 ili 021/6339-223. Vaša sigurnost je naš prioritet, stoga pažljivo pročitajte bezbednosno uputstvo i pridržavajte se navedenih pravila.

Kupovina i dodatne opcije

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se mogu kupiti opciono. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača, ali mogu vam pružiti dodatnu sigurnost i zaštitu od krađe.

Naelektrišite vaš Jeep Compass (I.2) 5 vrata (2011-2017) sa aluminijumskim krovnim nosačima Cruz Airo X Dark i budite spremni za svaku avanturu. Ovi nosači će vam omogućiti da prevozite sve što želite, bez ikakvog napora. Zabavite se, uživajte i istražujte svet sa sigurnošću da vaša oprema ostaje čvrsto i sigurno pričvršćena na krovu vašeg vozila.

Prednosti

  • Atraktivan dizajn
  • Jednostavna montaža
  • Višestruka upotreba

Saznajte više o krovnim nosačima na našem sajtu

Ukoliko imate dodatna pitanja ili vam je potrebna podrška, slobodno nas kontaktirajte.

Konušević Auto Delovi, Vaš partner u auto opremi.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja