рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Jeep Cherokee (2014-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5906 Kategorija:

KROVNI NOSAČI JEEP CHEROKEE (2014-2018), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Opis proizvoda

Krovni nosači Jeep Cherokee (2014-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

Specifikacije

 • Tip vozila: Jeep Cherokee (2014-2018)
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno rastojanje između šina za montažu: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači Jeep Cherokee (2014-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M su kompletni set potreban za posedovanje krovnih nosača na vašem vozilu. Ovi nosači su namenjeni vozilima koja su opremljena standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma i imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za bicikle uz koje dobijate T-profile koji se idealno uklapaju u kanale.

Donji kanali su oblikovani da omoguće jednostavno montiranje krovnih šipki na krovne šape putem jednostavnog navlačenja krovnih šapa u kanale. Nakon montiranja šipki, krajeve šipki možete zaštititi gumenim poklopcima koji se stavljaju na njih.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od visoko otporne kompozitne plastike. One se pomoću hvatača pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane na način koji omogućava maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine.

Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa za dodatnu sigurnost. Molimo vas da pažljivo pročitate Uputstvo za Montiranje kako biste sigurno koristili ove krovne nosače i da proverite da li su na broju svi delovi iz seta. Takođe, strogo se pridržavajte Bezbednosnog Uputstva kako biste izbegli neželjene situacije i održali sigurnost tokom vožnje.

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Prednosti

 • Pogodni za prevoz raznih tereta kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle
 • Izrađeni od kvalitetnog aluminijumskog profila
 • Dizajnirani sa kanalima za montažu dodatnih nosača
 • Elegantno dizajnirane krovne šape sa maksimalnim prianjanjem
 • Brzi i jednostavni za montažu
 • Sigurni i pouzdani za sve vaše transportne potrebe

Zaključak

Krovni nosači Jeep Cherokee (2014-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealan izbor za sve vlasnike vozila koji žele siguran i pouzdan sistem za prevoz raznih tereta na krovu svog automobila. Uz kvalitetan aluminijumski profil, kanale za montažu dodatnih nosača i elegantno dizajnirane krovne šape, ovi nosači su praktični i pružaju maksimalnu sigurnost tokom vožnje.

Uz ovaj set dobijate sve potrebne delove za montažu i bezbednosne brave sa 3 ključa. Montaža je jednostavna i brza, a krovni nosači su kompatibilni sa standardnim uzdužnim šinama.

Preporučujem krovne nosače Jeep Cherokee (2014-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M na osnovu svojih ličnih iskustava i smatram da će vam pružiti besprekoran doživljaj prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.

Prednosti

 • Pogodni za prevoz raznih tereta kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle
 • Izrađeni od kvalitetnog aluminijumskog profila
 • Dizajnirani sa kanalima za montažu dodatnih nosača

Napomena: Ovaj opis proizvoda se kreira na osnovu dostupnih informacija o proizvodu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja