рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Santamo (1999-2001), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13184 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI SANTAMO (1999-2001), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

  • Tip vozila: Hyundai Santamo (1999-2001)
  • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
  • Kompatibilnost: Za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
  • Rastojanje šina: 80cm – 111cm
  • Nosivost: 100kg
  • Sertifikat: GS-TÜV

Opis proizvoda

Krovni nosači Hyundai Santamo su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači nude vam sigurnost i pouzdanost. Svi nosači poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat, garantujući kvalitet i bezbednost.

Set krovnih nosača dolazi kao kompletna jedinica, spremna za brzu i jednostavnu ugradnju na vaše vozilo. Bezbednosne brave na krovnim šapama osiguravaju da vaš teret ostane čvrsto pričvršćen tokom vožnje.

Ove čelične šipke imaju teleskopski dizajn, što im omogućava da se prilagode uzdužnim šinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape, koje se montiraju na šine, poseduju čelični pojas sa EPDM gumom, osiguravajući čvrsto prianjanje bez oštećenja šina.

Kada je reč o bezbednosti, Nordrive je mislio na sve. Krovne šape su opremljene bezbednosnim bravama koje obezbeđuju da se teret ne pomera tokom vožnje. Takođe, preporučujemo vam da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su svi delovi iz seta prisutni i ispravni pre montaže.

UPOZORENJE: Ovi krovni nosači su namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina za montažu ovih nosača je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Molimo vas da se strogo pridržavate ovih ograničenja kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Uz krovne nosače Hyundai Santamo, možete prevoziti sve što vam je potrebno – od krovnih kofera do ski nosača ili nosača za bicikle. Iskoristite njihovu izuzetnu nosivost i pouzdanost, ne brinući se o tome da će vaš teret biti oštećen tokom vožnje.

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Set dolazi kompletno sastavljen, spreman za brzu i laku ugradnju na vaše vozilo.
  • Sigurno prianjanje: Krovne šape sa čeličnim pojasom i EPDM gumom osiguravaju čvrsto prianjanje bez oštećenja šina.
  • Bezbednost tereta: Bezbednosne brave na krovnim šapama sprečavaju pomjeranje tereta tokom vožnje.

Nabavite krovne nosače Hyundai Santamo (1999-2001), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 i uživajte u sigurnom i pouzdanom prevozu tereta na vašem vozilu. Ne brinite o bezbednosti, jer su ovi nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i sertifikovani su od strane GS-TÜV. Naručite ih danas i iskoristite njihove prednosti već sutra!

Naruči odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja