рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Lantra II (1995-2000) 5 vrata – Cam Totus 40003

10.300 рсд

SKU: GTC10931 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI LANTRA II (1995-2000) 5 VRATA – CAM TOTUS 40003

Krovni nosaci Hyundai Lantra II (1995-2000) 5 vrata – Cam Totus 40003 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe za udobnim prevozom tereta na krovu vašeg vozila. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili odlazak na odmor, ovi krovni nosači su vaš idealan saputnik.

PREDNOSTI

  • Izdržljivi i pouzdani: Krovni nosaci Hyundai Lantra II (1995-2000) 5 vrata – Cam Totus 40003 napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Ovaj materijal je poznat po svojoj izdržljivosti i pouzdanosti. Možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i čvrsto postavljen na nosače tokom celog putovanja.

  • Jednostavna instalacija: Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za ugradnju. Sve što treba da uradite je da ih jednostavno montirate na krov vašeg vozila. Uz set dobijate sve potrebne adaptere i poklopce od polipropilena. Bez obzira na vaš nivo veštine u montiranju, instalacija će biti brza i jednostavna.

  • Univerzalna upotreba: Krovni nosaci Hyundai Lantra II (1995-2000) 5 vrata – Cam Totus 40003 su neophodan dodatak ako želite da montirate krovne koferčiće, ski nosače ili nosače za bicikle. Bez obzira na to kakve su vaše potrebe u prevozu tereta, ovi krovni nosači su univerzalni i prilagodiće se svim vašim potrebama.

SPECIFIKACIJE

  • Materijal: Kvalitetan čelični profil
  • Boja: Crna
  • Uključeni delovi: Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena; Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm
  • Nosivost: Preporučena nosivost od 50kg

POVOLJNOSTI

  • Univerzalna upotreba: Krovni nosaci Hyundai Lantra II (1995-2000) 5 vrata – Cam Totus 40003 su idealni za različite vrste tereta, bilo da su u pitanju sportski rekviziti, prtljag ili oprema za kampovanje. Bez obzira na to šta želite da prenesete, ovi krovni nosači će se pobrinuti za to da vaš teret bude čvrsto i sigurno postavljen na krov vozila.

  • Bezbednost: Vaša sigurnost je uvek na prvom mestu. Krovni nosaci Hyundai Lantra II (1995-2000) 5 vrata – Cam Totus 40003 su pažljivo dizajnirani da pruže maksimalnu sigurnost prilikom prevoza tereta. Možete biti sigurni da će vaš teret biti stabilan i siguran tokom celog putovanja.

  • Jednostavna upotreba: Sa ovim krovnim nosačima, ne morate brinuti o složenosti i tehničkim detaljima. Sve što treba da uradite je jednostavno postaviti teret na krovne nosače i biti siguran da će ostati siguran tokom celog putovanja. Bez obzira da li ste iskusni vozač ili početnik, ovi krovni nosači su dizajnirani da budu jednostavni za upotrebu.

Sada je pravo vreme da svoje putovanje učinite lakšim i sigurnijim. Nabavite krovne nosače Hyundai Lantra II (1995-2000) 5 vrata – Cam Totus 40003 i uživajte u bezbrižnom prevozu tereta. Nećete se razočarati!

Napomena: Za više informacija ili ako imate nedoumica da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Takođe, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se dodatno informisali o karakteristikama i prednostima ovog proizvoda. Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET-u i pronađite savršeno rešenje za vaše potrebe u prevozu tereta na krovu vašeg vozila.

PREDNOSTI

  • Izdržljivi i pouzdani materijali
  • Jednostavna instalacija
  • Univerzalna upotreba
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja