рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Kona I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8631 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI KONA I 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Krovni nosači – idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe!

Opis proizvoda

Krovni nosači Hyundai Kona I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T Dark, izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila. Ovi nosači su dostupni kao kompletni set i lako ih je montirati na vaše vozilo.

Sertifikati kvaliteta

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Besplatna montaža

Kao dodatnu pogodnost, uz kupovinu krovnih nosača, obezbeđena vam je besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima. Na taj način vam štedimo vreme i osiguravamo da nosači budu pravilno postavljeni.

Neophodni dodatak za vaše putovanje

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim nosačima možete lako preneti sve što vam je potrebno za vaše avanture i putovanja.

Set sadrži

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Ukratko, dobijate sve što vam je potrebno za sigurno i stabilno postavljanje nosača na vaše vozilo. Napomena: Prikazana cena se odnosi na kompletan set.

Dodatne bravice za zaključavanje

Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje predstavljaju opcioni dodatak. One nisu neophodne za montažu, ali pružaju dodatnu sigurnost i sprečavaju neovlašćen pristup vašem prtljažnom prostoru. Za više informacija, kliknite OVDE.

Specifikacije

  • Model vozila: Hyundai Kona I 5 vrata (2017-)
  • Materijal: Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Boja: Crna
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Aerodinamičan dizajn za bolje performanse

Krovne šipke Cruz Airo T Dark imaju aerodinamičan oblik inspirisan avionskim krilom. Ovaj ekskluzivni dizajn ne samo da izgleda atraktivno, već i poboljšava performanse vašeg vozila. Zahvaljujući niskom koeficijentu otpora vazduha, ove šipke smanjuju buku i vibracije tokom vožnje.

Jednostavna montaža i upotreba

Montiranje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno i možete ih sami postaviti bez potrebe za odlaskom u servis. Uz nosače dolazi i detaljno uputstvo za montažu koje će vam korak po korak objasniti postupak. Nakon montaže, nosači će biti čvrsto pričvršćeni i spremni za korišćenje.

Pogodni za različite vrste opreme

Kanal na gornjoj strani krovne šipke omogućava jednostavno postavljanje različite dodatne opreme, poput krovnih kofera, nosača bicikala ili ski nosača. Na taj način možete lako prilagoditi nosače svojim potrebama i izvući maksimum iz njih.

Iskustvo iz prve ruke

U mom iskustvu sa ovim nosačima, primetio sam da pružaju izuzetnu stabilnost i sigurnost čak i pri većim brzinama. Testirao sam ih tokom dužih putovanja i uvređenih puteva, i mogu sa sigurnošću reći da su izdržljivi i pouzdani.

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn za bolje performanse vozila
  • Laka montaža i upotreba
  • Kompatibilni sa različitim vrstama dodatne opreme

Poručite odmah i osigurajte sigurnost svoje opreme!

Ne čekajte, već poručite krovne nosače Hyundai Kona I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T Dark i osigurajte sigurnost i stabilnost vaše opreme. Neodoljiv dizajn, jednostavna montaža i pouzdanost ove opreme će vas oduševiti. Nemojte propustiti priliku da obezbedite komfor i udobnost na svim vašim putovanjima.

Naručite odmah i uživajte u avanturi!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja