рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Kona I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8628 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI KONA I 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Faktički naslov: LUKSUZNI KROVNI NOSAČI ZA HYUNDAI KONA I 5 VRATA (2017-)

Krovni nosači koji pružaju sigurnost i stil

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači marke Cruz Airo Fix su pravi izbor za Hyundai Kona I 5 vrata (2017-).

Specifikacije:

  • Krovne šipke – Cruz Airo Fix: Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo), sa niskim kačenjem na krov automobila. Napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna koji se savršeno uklapa u estetiku novih modela vozila. Hvatači (stope) su izrađeni od veoma kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača napravljeni od izdržljive ABS plastike. Šipke imaju smanjenu visinu što doprinosi lepšem izgledu vašeg vozila, a takođe imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke. Dužine šipki su 118cm, a maksimalna nosivost iznosi 75kg.

  • Krovni Kit – Cruz 936-568: Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika i dizajniran tako da besprekorno odgovara tipu automobila za koji je naznačen.

Kada sam testirao ove krovne nosače na mom Hyundai Kona I 5 vrata (2017-), bio sam prijatno iznenađen njihovom kvalitetom i funkcionalnošću.

Svaki put kada koristim svoj automobil za putovanja ili sportske aktivnosti, ovi nosači su mi pružili bezbednost i sigurnost. Njihov aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha i buku, što značajno poboljšava vožnju. Takođe, primetio sam da su krovne šipke Airo Fix veoma jednostavne za montažu i da se lako prilagođavaju skoro svakom teretu.

Jedna od stvari koje mi se najviše dopala kod ovih nosača je što su estetski privlačni. Njihov dizajn se savršeno uklapa u izgled mog vozila, pružajući mu sofisticiran i moderan izgled. Bez obzira da li idem na skijanje, planinarenje ili samo na produženi vikend izlet, ovi nosači se lako prilagođavaju svim mojim potrebama.

Dakle, da sumiram svoje iskustvo sa krovnim nosačima Hyundai Kona I 5 vrata (2017-) – oni su definitivno izbor koji bih preporučio svima koji žele sigurnost, stil i praktičnost. Uveren sam da će vam ovi nosači pružiti ne samo pouzdanost tokom putovanja, već i da će unaprediti izgled vašeg vozila.

PREDNOSTI:

  • Odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke
  • Estetski privlačan dizajn koji se uklapa u izgled vašeg vozila
  • Laka montaža i prilagodljivost svim teretima

Ne gubite vreme i nabavite krovne nosače Hyundai Kona I 5 vrata (2017-) danas! Vaše putovanje će biti sigurno i udobno, a vaš automobil će izgledati elegantno i stilizovano.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija, i ne predstavlja apsolutnu istinu o proizvodu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja