рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Kona I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8629 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI KONA I 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

O krovnim nosačima

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, u zavisnosti od modela nosača. Dobijate kompletnu set za ugradnju. Dostupni su u raznim verzijama, prilagođenim vrsti krova na vašem automobilu (sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama).

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Osim toga, u našim prodavnicama nudimo besplatnu montažu krovni nosača za sve naše kupce. Nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Krovni nosači Hyundai Kona I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

Ovaj set krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na navedeni set. Ukoliko želite, možete takođe dodati bravice za zaključavanje nosača (opciono).

Krovne šipke Airo Fix su aerodinamične aluminijumske šipke, obojene u crnu boju poput avionskog krila. One se prikače nisko na krov automobila. Ove šipke imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa sa estetskim izgledom novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od izdržljivog čelika sa poklopcima izrađenim od ABS plastike.

Posebna karakteristika ovih hvatača (stopa) je njihova smanjena visina, što doprinosi lepšem izgledu automobila. Krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u odnosu na obične krovne nosače. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke, postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija je veoma jednostavno.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Preporučujemo da prvo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste se detaljnije upoznali sa procesom montaže.

Krovni Kit – Cruz 936-568

Krovni kit je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je dizajniran tako da savršeno odgovara određenom tipu automobila. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika. Uputstvo za montiranje krovnog kita takođe je dostupno za detaljnije informacije o procesu montaže.

Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla ovog proizvoda je Španija. Za više informacija, posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET i pronađite idealan nosač za vaše potrebe.

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn
  • Smanjena visina hvatača (stopa) za lepši izgled vozila
  • Odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja