рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Kauai I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8626 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI KAUAI I 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Praktično rešenje za prevoz sa stilom

Set za montažu modernih krovnih nosača

Bezbedni, atraktivni i ekskluzivni dizajn

Krovni nosači Hyundai Kauai I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovaj set krovnih nosača je upravo ono što vam treba da putujete sa stilom.

Sastavni deo ovog seta su krovne šipke Cruz Airo T. Aerodinamične aluminijumske šipke, poznate i kao avionsko krilo, pružaju sigurnost, atraktivan izgled i ekskluzivan dizajn. Krovne šipke su napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što ih čini izuzetno izdržljivim.

Montaža krovnih šipki je veoma jednostavna i brza. One imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u odnosu na jeftinije krovne nosače. Hvatači šipki su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ove šipke imaju kanal na gornjoj strani koji olakšava postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija.

Maksimalna dužina krovnih šipki je 118cm, a njihova nosivost iznosi 75kg. Važno je da se pridržavate ovih specifikacija kako biste obezbedili bezbedno putovanje i zaštitili svoj automobil.

Kupovinom ovog seta krovnih nosača, dobijate i kompletnu montažu besplatno! Naši stručni tehničari će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni i sigurno pričvršćeni na vaš automobil.

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz njih, vaše putovanje će biti udobnije i sigurnije, bez potrebe za kompromisima.

Ovi krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu kvalitet i bezbednost.

Zemlja porekla ovog proizvoda je Španija.

Nabavite set krovnih nosača Hyundai Kauai I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T već danas i uživajte u sigurnom i stilizovanom prevozu!

Prednosti:

  • Praktično rešenje za prevoz sa stilom
  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna i brza montaža
  • Aero šipke za bolje performanse
  • Kompletna montaža gratis!

  • Za više informacija i poručivanje posetite ovaj link
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja