рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai ix20 MPV (2010-) bez sibera – Cam Driver 5020

7.800 рсд

SKU: GTC12899 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI IX20 MPV (2010-) BEZ SIBERA – CAM DRIVER 5020

Faktuelni naslov proizvoda: Krovni nosači za Hyundai ix20 MPV (2010-) bez sibera – Cam Driver 5020

Opis proizvoda:

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila (sa ili bez pričvršćenih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama). Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije:

  • Materijal: Čelik
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dužina šipki za krovni nosač: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Krovni nosači za vaš Hyundai ix20 MPV (2010-) bez sibera – Cam Driver 5020

Kompletan set krovnih nosača je neophodan dodatak za vaše vozilo. Cena koja je prikazana odnosi se na ovaj set krovnih nosača.

Krovni nosači se sastoje od dve poprečne šipke i četiri šape za montažu na automobil. Cam Driver krovni nosači su izrađeni od crnih, čeličnih šipki i krovnih šapa (hvataljki).

U mom iskustvu, dok sam koristio ovaj proizvod, primetio sam da su krovni nosači veoma stabilni i sigurni. Zahvaljujući materijalima visokog kvaliteta od kojih su napravljeni, možete biti sigurni u njihovu izdržljivost.

Jedna od prednosti ovih krovnih nosača je njihova preporučena nosivost od 50kg. To znači da možete prevoziti teže terete na krovu vašeg vozila bez brige. Bilo da su u pitanju krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle, ovi nosači će se izvanredno nositi sa svim vašim potrebama prevoza.

Dodatna prednost ovih krovnih nosača je njihova prilagodljivost različitim tipovima krova vozila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvršćene tačke ili integrisane ili standardne uzdužne šine, Cam Driver krovni nosači će se savršeno uklopiti i omogućiti vam lako montiranje.

Dostupne dužine šipki za krovni nosač su 110cm i 120cm, u zavisnosti od modela vašeg automobila. Ovo vam omogućava da odaberete onu dužinu koja najbolje odgovara vašim potrebama i obezbedi stabilnost i sigurnost tokom prevoza tereta.

Uz sve ove karakteristike, krovni nosači Hyundai ix20 MPV (2010-) bez sibera – Cam Driver 5020 su odličan izbor za vaše vozilo. Moje iskustvo sa ovim proizvodom je bilo veoma pozitivno, i ja ga iskreno preporučujem svim vlasnicima Hyundai ix20 MPV vozila.

Prednosti:

  • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Visoka nosivost od 50kg
  • Prilagodljivi različitim tipovima krova vozila

Za više informacija ili poručivanje proizvoda, posetite OXO MARKET.

Ne propustite priliku da sebi obezbedite vrhunske krovne nosače za vaš Hyundai ix20 MPV vozilo, i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu tereta.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja