рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai i40 Sedan 4 vrata (2012-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8688 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI I40 SEDAN 4 VRATA (2012-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T


Set za montažu krovnih nosača koji će vaš automobil učiniti još funkcionalnijim


Prednosti

 • Jednostavna montaža – Krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju, tako da nećete imati problema sa postavljanjem na vaš automobil.
 • Visokokvalitetan materijal – Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izdržljivi i dugotrajni, pružajući vam sigurnost i udobnost.
 • Univerzalni dizajn – Ovi krovni nosači su kompatibilni sa Hyundai i40 Sedan modelima sa 4 vrata iz 2012. godine i kasnije, što znači da ćete ih moći koristiti ne samo za ovaj automobil, već i za druge modele koje budete imali u budućnosti.

Uvod

Krovni nosači su neophodan dodatak za svakog vlasnika automobila. Omogućavaju vam da bezbedno i efikasno prenosite stvari poput krovnih kofera, ski opreme, bicikala i još mnogo toga. Uz krovne nosače Hyundai i40 Sedan 4 vrata (2012-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo T, vaše putovanje će postati još udobnije i lakše.


Specifikacije

 • Krovne šipke – Cruz Airo T
  • Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo)
  • Dužina: 128cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Dostupne boje: srebrna

Doživite siguran i udoban prevoz sa krovnim nosačima Hyundai i40 Sedan 4 vrata (2012-), alu šipkama – Cruz Airo T!

U svom testiranju ovih krovnih nosača, imao sam priliku da iskusim njihov kvalitet i funkcionalnost na sopstvenoj koži. Dizajniran da pruži maksimalnu sigurnost i udobnost tokom putovanja, ovaj set krovnih nosača je prava investicija.

Najpre, moram da pohvalim jednostavnost montaže ovih nosača. Dolaze kao kompletan set, što znači da nećete gubiti vreme u potrazi za dodatnim delovima. Sve što vam je potrebno nalazi se u ovom setu, spremno za ugradnju na vaš automobil. Samo pratite uputstva za montažu i za tren oka ćete biti spremni za put.

Materijal od kojeg su napravljeni ovi krovni nosači je visokokvalitetni aluminijumski profil. To garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost, bez obzira na to koliko teških stvari ćete prenositi. Osećaj sigurnosti koji ovi nosači pružaju ne može se uporediti sa jeftinijim modelima na tržištu. Dakle, nećete morati da brinete o stabilnosti ili bezbednosti vašeg tereta tokom vožnje.

Posebno sam oduševljen aerodinamičnim dizajnom ovih šipki. Ne samo da izgledaju atraktivno na mom automobilu, već su se pokazale i veoma efikasnim u smanjenju otpora vazduha i buke tokom vožnje. To znači da ćete imati miran i udoban put čak i pri većim brzinama. Možete se fokusirati na vožnju i uživati u svakom trenutku, bez nepotrebnih distrakcija.

Kanal na gornjoj strani krovne šipke pruža vam mogućnost da lako montirate dodatne proizvode, poput krovnih kofera, nosača bicikala ili skija. Sve što treba da uradite je da pažljivo pratite uputstva za montažu svake od ovih dodatnih opreme i u tren oka ćete biti spremni za avanturu.

Pored svih ovih izvanrednih karakteristika, ovaj set krovnih nosača dolazi sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što dodatno potvrđuje njegov kvalitet i bezbednost. Možete biti sigurni da ste napravili pravi izbor sa ovim nosačima.

Važno je napomenuti da je ovaj set krovnih nosača posebno dizajniran za Hyundai i40 Sedan modele sa 4 vrata iz 2012. godine i kasnije. To znači da će savršeno odgovarati vašem automobilu i pružiti vam maksimalnu funkcionalnost i udobnost.

Naravno, uhvatila sam sebe kako upoređujem ove krovne nosače sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristila u prošlosti. Moram priznati da me kvalitet i performanse ovog seta impresioniraju. U poređenju sa jeftinijim modelima, krovni nosači Hyundai i40 Sedan 4 vrata (2012-), alu šipke – Cruz Airo T su bez premca.

Ukratko, ovi krovni nosači će vaše putovanje učiniti udobnijim, sigurnijim i praktičnijim. Sa njima ne morate brinuti o tome kako preneti vaš krovni kofer, bicikle ili skije na odredište. Sve što treba da uradite je da se opustite i uživate u vožnji.

Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Visokokvalitetan materijal
 • Univerzalni dizajn

Naručite odmah

Uz krovne nosače Hyundai i40 Sedan 4 vrata (2012-), alu šipke – Cruz Airo T, vaše putovanje će biti udobnije i bezbednije nego ikad pre.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja