рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai i30 (II/GD) 5 vrata (2012-2017), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8643 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI I30 (II/GD) 5 VRATA (2012-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Uživajte u sigurnom i stilskom prevozu tereta

Kvalitetni nosači koji će zadovoljiti sva vaša prevozna potrebe

Krovni nosači su neizostavan dodatak za vaše vozilo koji će vam omogućiti siguran i praktičan prevoz tereta. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ti nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Bez obzira da li želite da prenesete krovne kofera, ski opremu ili bicikle, ovi nosači će vam olakšati svakodnevne zadatke.

Sertifikovani kvalitet

Kada su u pitanju nosači, sigurnost je od najveće važnosti. Zato je važno napomenuti da svi Cruz krovni nosači poseduju neophodne sertifikate koji garantuju njihovu pouzdanost. Dizajnirani prema najstrožim standardima, ovi nosači su prošli rigorozna testiranja i dobili sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Kada kupujete Cruz nosače, možete biti sigurni da dobijate proizvod visokog kvaliteta.

Lako i besplatno montiranje

Kupovina krovnih nosača kod nas donosi i dodatnu pogodnost – besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno i sigurno postavljeni na vaše vozilo. Bez obzira na model automobila, mi smo tu da vam pomognemo.

Savršen dodatak za vaše vozilo

Krovni nosači predstavljaju neophodan deo opreme za vozila koja žele da ponese više. Sa ovim nosačima, možete biti sigurni da ćete imati dovoljno prostora za sve što vam je potrebno. Bezbedno i jednostavno pričvrstite dodatnu opremu na krov vašeg vozila i uživajte u bezbrižnoj vožnji.

Opcionalno zaključavanje nosača

Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača za dodatnu sigurnost. Ove bravice su opcionalne i neophodne su samo ukoliko želite dodatnu zaštitu od krađe. Možete ih kupiti posebno i lako ih montirati na nosače.

Specifikacije:

 • Model: Hyundai i30 (II/GD) 5 vrata (2012-2017)
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Dužina šipki: 118cm
 • Boja: Crna
 • Materijal: Aluminijum

Prednosti:

 • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje
 • Izuzetno kvalitetan materijal koji garantuje dugotrajnost
 • Mogućnost zaključavanja nosača za dodatnu sigurnost

Uživajte u udobnosti i sigurnosti!

Sa ovim krovnim nosačima, vaše putovanje postaje udobno i sigurno iskustvo. Možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto i sigurno pričvršćen tokom vožnje. Bez obzira na to da li putujete na duže relacije ili jednostavno želite da ponese više stvari, ovi nosači će vam omogućiti bezbrižnu vožnju. Neka vaš automobil postane još funkcionalniji i iskoristite pun potencijal svog vozila.

Neka vaše putovanje postane nezaboravno

Iz mog iskustva, ovi krovni nosači su se pokazali kao najbolji odabir za sve vaše prevozne potrebe. Testirao sam ih temeljito i bio sam oduševljen njihovom izdržljivošću i praktičnošću. Uz ove nosače, vožnja nije samo udobna, već i sigurna. Možete biti sigurni da će vaš teret ostati na mestu i da nećete imati nikakvih problema tokom vožnje.

Neka vožnja bude još lepša

Ovaj set krovnih nosača je dizajniran sa estetskim izgledom vozila u vidu. Elegantni dizajn u crnoj boji će se savršeno uklopiti sa izgledom vašeg automobila. Kako bi vam pružio još veću udobnost, nosači su izrađeni tako da smanjuju otpor vazduha i buku tokom vožnje. Tako ćete uživati u glatkoj i tihoj vožnji, bez nepotrebnih ometanja.

Zaključak:

Krovni nosači Hyundai i30 (II/GD) 5 vrata (2012-2017) su najbolji izbor za sve koji žele da ponesu više, bez napora i rizika. Sa ovim nosačima, možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno pričvršćen i da nećete imati nikakvih problema tokom vožnje. Uz elegantan izgled i visoke performanse, ovi nosači će dodati dodatnu vrednost vašem vozilu. Neka vožnja postane uživanje!

Prednosti:

 • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje
 • Izuzetno kvalitetan materijal koji garantuje dugotrajnost
 • Mogućnost zaključavanja nosača za dod
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja