рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai i30 (I/FD) 5 vrata (2007-2012), alu šipke – Cruz Airo Fuse

27.800 рсд

SKU: GTC7680 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI I30 (I/FD) 5 VRATA (2007-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Hyundai i30 (I/FD) modele sa 5 vrata, proizvedene od 2007. do 2012. godine. Predstavljamo vam Cruz Airo Fuse, inovativni set krovnih nosača koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Kvalitetan materijal za siguran prevoz

Krovni nosači Cruz Airo Fuse izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog materijala koji garantuje sigurnost i pouzdanost tokom prevoza. Sa izraženom aerodinamičnom formom, ovi nosači smanjuju otpor vazduha i buku, pružajući vam prijatnije iskustvo vožnje. Njihov ekskluzivan dizajn integriše se sa izgledom vašeg vozila, dodajući mu atraktivan i sofisticiran izgled.

Lagana instalacija i praktičnost

Montaža Cruz Airo Fuse krovnih nosača je veoma jednostavna i ne zahteva posebne tehničke veštine. Uz kompletnu opremu za montažu, možete sami postaviti ove nosače na vozilo bez ikakvih problema. Nakon montaže, nosači su sigurno pričvršćeni i spremni da izdrže teret vaših kofera, bicikla ili skija.

Povećajte svoje mogućnosti prevoza

Cruz Airo Fuse krovni nosači vam omogućavaju da iskoristite maksimalni prostor za prevoz dodatnih stvari. Sa nosivošću od impresivnih 75kg, možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno – od prtljaga za putovanja do sportske opreme. Sada ćete moći da ponesete sve što vam treba za vaše avanture, bez ikakvih ograničenja.

Prednosti

  • Kvalitetan materijal: Aluminijumske šipke pružaju sigurnost i pouzdanost tokom prevoza.
  • Aerodinamičan dizajn: Smanjuje otpor vazduha i buku, poboljšavajući performanse vozila.
  • Jednostavna montaža: Bez potrebe za posebnim tehničkim veštinama, možete samostalno postaviti nosače na vozilo.
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja