рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai i30 3v (12-16), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11252 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI I30 3V (12-16), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

O G3 PACIFIC STEEL KROVNIM NOSACIMA

G3 Pacific Steel krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci su izuzetno pouzdani i izdržljivi.

VISOK KVALITET I SIGURNOST

Svi G3 krovni nosaci, uključujući i model Pacific Steel, poseduju City Crash sertifikat. To znači da su prolazili rigorozne ISO/PAS testove i dokazali svoju bezbednost. Testirani su na udarnu snagu od 8G i mogu izdržati opterećenje do 50kg. *

JEDNOSTAVNA MONTAŽA

Montaža ovih krovnih nosaca je jednostavna i može se obaviti uz nekoliko koraka. Uz proizvod dolazi kompletni set koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 šape. Sve što je potrebno jeste pažljivo pročitati uputstva za montiranje i proveriti da li su prisutni svi delovi iz seta. Takođe, preporučujemo da pogledate način postavljanja zaštite kako biste obezbedili sigurnu upotrebu krovnih nosaca.

PODESIVI I FUNKCIONALNI

G3 Pacific Steel krovni nosaci su posebno dizajnirani za vozila Hyundai i30 3v (12-16). Oni se mogu koristiti na vozilima koja su opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka, ali bez uzdužnih šina. Ovi krovni nosaci su pravi izbor za sve ljubitelje putovanja koji žele da ponesu kofer, bicikle ili ski opremu sa sobom.

VELIKI IZBOR KROVNIH NOSACA

Osim G3 Pacific Steel modela, u našoj prodavnici možete pronaći širok izbor krovnih nosaca za različite marke automobila. Naš tim će vam rado pomoći da odaberete pravi set za vaše vozilo. Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati na telefon 021/442-954.

PREDNOSTI

  • Visok kvalitet i pouzdanost
  • Sigurnost potvrđena City Crash sertifikatom
  • Jednostavna montaža
  • Podesivi i funkcionalni
  • Kompatibilni sa vozilima Hyundai i30 3v (12-16)
  • Veliki izbor krovnih nosaca

Pozovite nas danas i obezbedite sebi G3 Pacific Steel krovne nosace za vaše vozilo!

*Za bezbedan prevoz vaše prtljage i opreme, preporučujemo da ne preopterećujete vozilo i pratite preporučenu nosivost proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja