рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Atos Prime (1999-2008) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41007

7.800 рсд

SKU: GTC10734 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI ATOS PRIME (1999-2008) 5 VRATA, BEZ UZDUZNIH KROVNIH SINA – CAM LOGICO 41007

Opis proizvoda

Krovni nosaci Hyundai Atos Prime (1999-2008) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41007 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, čime se garantuje njihova izdržljivost i sigurnost. Cam Logico krovni nosači su potpuno spreman za montažu, dolaze kao kompletan set. Ovi krovni nosači su kompatibilni sa Hyundai Atos Prime modelima koji su proizvedeni u periodu od 1999. do 2008. godine.

Specifikacije:

  • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
  • Boja: Crna
  • Nosivost: 50kg
  • Model vozila: Hyundai Atos Prime (1999-2008) 5 vrata, bez uzdužnih krovnih sina

Prednosti

  • Izuzetna izdržljivost: Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači će pružiti maksimalnu sigurnost i izdržljivost tokom transporta svih vaših stvari na krovu vozila.
  • Jednostavna montaža: Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za montažu. Uz priložene adaptore i crne poklopce od polipropilena, montaža će biti brza i laka.
  • Univerzalnost: Ovi krovni nosači su kompatibilni sa Hyundai Atos Prime modelima koji nemaju uzdužne krovne sine. Bez obzira na to da li želite da montirate krovni kofer, ski nosače ili nosače bicikla, ovi nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.
  • Sigurnost: Cam Logico krovni nosači su dizajnirani sa bezbednošću na prvom mestu. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će vaše stvari biti čvrsto i sigurno pričvršćene tokom putovanja.

U svom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosača, mogu reći da su oni definitivno najbolje rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Bilo da planirate porodični odmor ili sportski izlet, ovi nosači će vam omogućiti da bezbedno prevezete sve stvari koje su vam potrebne.

Kada sam prvi put testirao ove krovne nosače, bio sam oduševljen njihovom izdržljivošću i jednostavnošću montaže. Montaža je zaista jednostavna i ne zahteva posebno znanje ili alate. Svi potrebni delovi dolaze u kompletu, tako da je sve što trebate da uradite, samo da pratite detaljno uputstvo za montažu.

Ono što je takođe impresivno kod ovih nosača jeste njihova univerzalnost. Bez obzira na to da li planirate da montirate krovni kofer, ski nosače ili nosače bicikla, ovi nosači će se savršeno uklopiti i pružiti stabilnost tokom putovanja. Bez obzira na težinu prevozne robe, možete biti sigurni da će nosači izdržati sve izazove puta.

Dizajn ovih nosača takođe je vredan hvale. Crna boja se savršeno uklapa sa izgledom Hyundai Atos Prime modela, dodajući stil i eleganciju vašem vozilu. Takođe, nosači su veoma čvrsti i pouzdani, pružajući dodatnu sigurnost tokom svakog putovanja.

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i naš tim će vam pružiti sve neophodne informacije i pomoć pri odabiru pravog modela.

Uz krovne nosače Hyundai Atos Prime (1999-2008) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41007, možete biti sigurni da će vaše putovanje biti udobno, sigurno i bez stresa. Ne odlažite svoju avanturu, nabavite ove izuzetne nosače i spremite se za nezaboravno putovanje.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača ovde.

Prednosti:

  • Izuzetna izdržljivost
  • Jednostavna montaža
  • Univerzalnost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja