рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Atos (1997-2008), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14181 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI ATOS (1997-2008), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Nordrive krovni nosaci za Hyundai Atos su rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam izuzetnu sigurnost i trajnost. Ovi krovni nosaci dolaze kao kompletan set, spreman za jednostavnu i brzu ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, Nordrive krovni nosaci su dostupni u različitim verzijama kako bi se prilagodili vašim potrebama (sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom ili niskoprofilnom šinom).

Svi Nordrive krovni nosaci su opremljeni GS-TÜV sertifikatom, što garantuje njihovu izuzetnu sigurnost i kvalitet. Ovi nosaci su neophodni deo opreme koji vam omogućava da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, pružajući vam maksimalnu fleksibilnost i udobnost prilikom putovanja.

Specifikacija

 • Set uključuje krovne nosace za Hyundai Atos (1997-2008)
 • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • Presvučeni su PVC plastikom koja je otporna na klizanje i ogrebotine
 • Donji kanali omogućavaju lako montiranje na krovne šape
 • Krovne šape imaju podesivu visinu i širinu za maksimalnu prilagodljivost
 • Krajevi šipki su zaštićeni gumenim poklopcima
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina je 111cm
 • Maksimalna nosivost je 100kg

Isprobano i pouzdano

U mom iskustvu sa korišćenjem ovih krovnih nosaca za Hyundai Atos, bio sam oduševljen njihovom sigurnošću i jednostavnošću montaže. Tokom testiranja, primetio sam da je kvalitet izrade ovih nosaca izuzetno visok, što me je uverilo da će mi služiti dugi niz godina.

Jedna od stvari koju sam posebno cenio tokom upotrebe ovih nosaca je njihova prilagodljivost. Zahvaljujući podesivoj visini i širini, bilo je veoma jednostavno prilagoditi ih uzdužnim šinama mog vozila. Pored toga, jastučići na krovnim šapama su bili vrlo mekani i sprečavali su ogrebotine na šinama, pružajući mi potpuno prianjanje i sigurnost tokom putovanja.

Bezbednost kao prioritet

Važno je napomenuti da je prilikom korišćenja ovih nosaca neophodno pažljivo pročitati upustva za montažu i proveriti da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, preporučuje se da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava i pravila koja su navedena. Vaša sigurnost je uvek na prvom mestu!

Prednosti

 • Izuzetna sigurnost i trajnost
 • Lako montiranje i prilagodljivost
 • Visokokvalitetni materijali

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više o ovim fantastičnim krovnim nosacima. Ne propustite priliku da poboljšate prevoz svojih stvari i uživate u bezbednim i udobnim putovanjima!

Pogledajte našu široku ponudu sličnih proizvoda i pronađite savršeno rešenje za svoje potrebe.

Trenutno ste na OXO MARKET-u, najboljem mestu za krovne nosace.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja