рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Ranger, double cab (T6) (2019-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8784 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD RANGER, DOUBLE CAB (T6) (2019-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Prednosti

  • Savršeno rešenje za prevoz – krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.
  • Izuzetan dizajn – aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo) sa sigurnim, atraktivnim i ekskluzivnim dizajnom.
  • Jednostavna montaža – set za montažu krovnih nosača dolazi u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope).

Specifikacije

  • Krovna šipka – Cruz Airo T – dužina šipke: 133cm, maksimalna nosivost: 75kg.
  • Krovni Kit – Cruz 935-649 – napravljen od visokokvalitetnog čelika.

Krovni nosači Ford Ranger, double cab (T6) (2019-), alu šipke – Cruz Airo T su savršeni za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Omogućavaju vam da bezbedno prevozite svoje stvari na krovu vozila, bilo da su u pitanju krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle.

Set za montažu dolazi u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Sve što vam je potrebno za montažu je uključeno u set, tako da nećete morati da kupujete dodatne delove. Montaža je veoma jednostavna i ne zahteva posebne veštine ili alate.

Kowrna šipka Cruz Airo T ima aerodinamični dizajn koji obezbeđuje manji otpor vazduha i smanjuje buku pri vožnji. Dizajniran kao avionsko krilo, ova šipka je ne samo funkcionalna, već i estetski privlačna. Izrađena od najkvalitetnijeg aluminijuma, ova šipka je veoma izdržljiva i dugotrajna.

Jedan od najvećih aduta ovih krovnih nosača je mogućnost postavljanja dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, montiranje dodatne opreme postaje veoma jednostavno.

Kada je reč o sigurnosti, Cruz krovni nosači su prošli rigorozna testiranja i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti potpuno sigurni da su ovi krovni nosači napravljeni po najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti.

Uz krovne nosače Cruz Airo T, dobijate i krovni kit koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i dizajniran da se neosporno uklopi sa tipom automobila za koji je namenjen.

Važno je napomenuti da ovaj set krovnih nosača i krovni kit dolaze sa svim neophodnim uputstvima za montažu. Pažljivo pročitajte uputstva pre početka montaže i strogo se pridržavajte navedenih pravila kako biste obezbedili pravilno postavljanje i sigurnost tokom vožnje.

Svi Cruz krovni nosači su dizajnirani i proizvedeni u Španiji, zemlji sa dugom tradicijom u proizvodnji kvalitetnih auto-delova.

Narudžbom krovnih nosača Ford Ranger, double cab (T6) (2019-), alu šipke – Cruz Airo T, dobijate ne samo vrhunski proizvod, već i besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno postavljeni i bezbedni za korišćenje.

Uverite se sami u kvalitet i funkcionalnost ovih krovnih nosača. Poručite svoj set danas i osigurajte siguran i praktičan prevoz stvari na krovu vašeg vozila. Vaše putovanje nikada neće biti isto sa krovnim nosačima Ford Ranger, double cab (T6) (2019-), alu šipke – Cruz Airo T.

Prednosti:

  • Dizajnirani za siguran prevoz svih vrsta tereta
  • Aerodinamični dizajn sa manjim otporom vazduha
  • Jednostavna montaža i demontaža

NARUČITE SVOJ SET KROVNIH NOSAČA DANAS i iskusite vrhunsko iskustvo prevoza na krovu vašeg vozila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja