рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Ranger, double cab (2000-2007), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8779 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD RANGER, DOUBLE CAB (2000-2007), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila i predstavljaju neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Prednosti

  1. Atraktivan dizajn – Krovni nosači Cruz Airo T Dark imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn koji će istaknuti vaš Ford Ranger. Nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma i dolaze u crnoj boji, što im daje modernu i stilizovanu estetiku.

  2. Jednostavna montaža – Postavljanje krovnih nosača na vaš Ford Ranger je veoma jednostavno i brzo. Set se isporučuje kompletno sa svim potrebnim delovima za montažu.

  3. Visoka nosivost – Krovne šipke imaju dužinu od 118cm i maksimalnu nosivost od 75kg. To znači da ćete moći da prenesete veći teret na krov vašeg vozila bez ikakvih problema.

Krovnih Nosači Ford Ranger, Double Cab (2000-2007), Alu Šipke – Cruz Airo T Dark

Set za montažu krovnih nosača je kompletno rešenje koje se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Ovaj set je namenjen specifično za Ford Ranger vozila tipa double cab (modeli između 2000-2007 godine).

Krovne šipke Cruz Airo T Dark su aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji koje će se besprekorno uklopiti sa eksterijerom vašeg vozila. Njihov siguran dizajn je sertifikovan od strane GS-TÜV, obezbeđujući vam garanciju kvaliteta i bezbednosti. Pored toga, nosači su testirani i zadovoljavaju standarde City Crash i CEPE/ONU.

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača, ali mogu vam pružiti dodatnu sigurnost i zaštitu od krađe.

Preporučujem da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita pre nego što se upustite u proces montaže. Bezbednost je uvek na prvom mestu i važno je da se pridržavate svih smernica i uputstava.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim će biti više nego srećan da vam pruži dodatne informacije i asistenciju.

Krovni nosači Ford Ranger, double cab (2000-2007), alu šipke – Cruz Airo T Dark su dostupni za online porudžbinu na našoj zvaničnoj stranici proizvoda. Posetite našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za vaše potrebe.


Prednosti:

  • Atraktivan dizajn
  • Jednostavna montaža
  • Visoka nosivost

🛒 Poručite krovne nosače Ford Ranger, double cab (2000-2007), alu šipke – Cruz Airo T Dark i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu svih vaših tereta na krovu vašeg vozila!

👉 Poruči odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja