рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Mondeo SW (1996-2007), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13212 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD MONDEO SW (1996-2007), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Visokokvalitetni krovni nosači za sve potrebe prevoza

U potrazi ste za kvalitetnim krovnim nosačima koji će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza na vozilu? Predstavljamo vam krovne nosače za Ford Mondeo SW (1996-2007) sa čeličnim sipkama – Nordrive SnapFit 1. Ovi nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost.

Praktičan i jednostavan set za ugradnju

Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg vozila (sa ili bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom), Nordrive nudi različite verzije nosača kako bi odgovarali vašim potrebama.

Sertifikovano kvalitet

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. To znači da su prošli rigorozne sigurnosne testove i da su dodatno provereni po pitanju kvaliteta i pouzdanosti. Dakle, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji je siguran i pouzdan za vaše vozilo.

Prilagodljive teleskopske sipke za jednostavnu upotrebu

Krovne sipke kod ovog modela su teleskopske, što znači da se mogu prilagoditi šinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Ove sipke su napravljene od visokokvalitetnog čelika i dizajnirane su tako da se savršeno prianjaju na krovne šine. Dodatno, krovne šape koje se montiraju na krovne šine imaju čelični pojas koji je obložen EPDM gumom radi zaštite krovne šine od ogrebotina. Da biste obezbedili još veću sigurnost, krovne šape imaju bezbednosne brave.

Namenjeno vozilima sa standardnim uzdužnim šinama

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Takođe, maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. Imajte ovo na umu prilikom montaže nosača na vaše vozilo.

Upustva za montiranje i bezbednosna pravila

Da biste osigurali sigurnu upotrebu ovih krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate upustva za montiranje. Proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz seta kako biste pravilno instalirali nosače. Takođe, pročitajte bezbednosna upustva koja su priložena i strogo se pridržavajte navedenih pravila za sigurnu vožnju.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični profil
  • Praktičan set spreman za ugradnju
  • Teleskopske sipke za prilagodljivost i lakše korišćenje

Nabavite svoje Nordrive krovne nosače i uživajte u bezbrižnom prevozu svih vaših stvari!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja