рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Mondeo (III) Sedan 4 vrata (2000-2003), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8801 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD MONDEO (III) SEDAN 4 VRATA (2000-2003), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Prednosti

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn – Šipke Airo X imaju atraktivan dizajn koji će istaknuti Vaš automobil. Napravljene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i pružaju sigurno držanje Vaše dodatne opreme na krovu.
 • Kvalitetni materijali – Krovne šipke su izrađene od aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od visokokvalitetnog čelika. Ovi materijali obezbeđuju dugotrajnost i izdržljivost nosača.
 • Jednostavna montaža i upotreba – Postavljanje krovnih šipki na krov Vašeg vozila je veoma jednostavno i brzo. Takođe, korišćenje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikla i nosača skija je veoma lako zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovnih šipki.

Specifikacije

 • Tip vozila: Ford Mondeo (III) Sedan 4 vrata (2000-2003)
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na Vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji obezbeđuje sigurno držanje Vaše dodatne opreme na krovu. Bez obzira da li Vam je potreban prostor za krovni kofer, nosač za bicikle ili nosač za skije, ovi krovni nosači će obezbediti stabilnost i sigurnost Vaše opreme tokom putovanja.

Krovni nosači su isporučeni kao kompletan set spreman za ugradnju. U zavisnosti od tipa krova Vašeg automobila, dostupne su različite verzije krovnih nosača. Bez obzira da li Vaš automobil poseduje pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, možete pronaći odgovarajuće krovne nosače za Vaše vozilo.

Sigurnost je uvek na prvom mestu! Zato su svi Cruz krovni nosači prošli stroge sertifikacije, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU sertifikate. Možete biti potpuno sigurni u kvalitet i pouzdanost ovih nosača.

Kada kupujete krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da Vaši krovni nosači budu pravilno i sigurno montirani na Vaše vozilo, bez dodatnih troškova!

Napominjemo da su krovni nosači neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje se kupuju opciono. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača, ali mogu pružiti dodatnu sigurnost i zaštitu Vaše dodatne opreme.

Uvereni smo da će Vam krovni nosači Ford Mondeo (III) Sedan 4 vrata (2000-2003), alu šipke – Cruz Airo X pružiti sve što Vam je potrebno za bezbedan i jednostavan prevoz dodatne opreme na Vašem vozilu. Ovi krovni nosači su izuzetno kvalitetni, lako se montiraju i pružaju pouzdanu podršku tokom vaših putovanja.

Uz krovne nosače Cruz Airo X možete biti sigurni da ćete svoju dodatnu opremu prevesti bezbedno i bez brige. Iskoristite priliku i opremite svoj automobil ovim visokokvalitetnim krovnom nosačem!

Napomena: Molimo Vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu krovnih nosača i krovnog kita pre nego što započnete proces montaže. Pridržavanje navedenih uputstava obezbediće ispravnu i sigurnu instalaciju.


Prednosti

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Kvalitetni materijali
 • Jednostavna montaža i upotreba

Pozovite nas odmah i poručite krovne nosače Ford Mondeo (III) Sedan 4 vrata (2000-2003), alu šipke – Cruz Airo X! Vaša dodatna oprema zaslužuje najbolje!

Shop now

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja