рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Ka+ (2016-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13211 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD KA+ (2016-2019), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti

 • Jednostavna i brza montaža
 • Visokokvalitetni čelični materijal pruža sigurnu podršku
 • Sertifikovani proizvod koji garantuje bezbednost

Specifikacije

 • Tip: Krovni nosaci
 • Marka: Nordrive SnapFit 1
 • Kompatibilan sa: Ford Ka+ (2016-2019)
 • Materijal: Čelik
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Krovni nosaci Ford Ka+ (2016-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci su pouzdan i siguran dodatak vašem automobilu.

Ugradnja je jednostavna i brza, a svi potrebni delovi su uključeni u kompletan set koji dolazi sa proizvodom. Bezbednost je od velike važnosti, stoga je važno napomenuti da su ovi krovni nosaci sertifikovani GS-TÜV sertifikatom.

Sa krovnim nosacima Nordrive SnapFit 1, možete lako montirati krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikle. Bez obzira na vaše potrebe, ovi krovni nosaci će vam pružiti sigurnost i podršku tokom putovanja.

Šipke su teleskopske, napravljene od visokokvalitetnog čelika i dizajnirane su da se prilagode šinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Kako biste zaštitili krovne šine od ogrebotina, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom. Ove krovne šape takođe sadrže bezbednosne brave koje obezbeđuju da vaš teret ostane čvrsto i sigurno postavljen.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosaci namenjeni vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost iznosi 100kg.

Pre nego što započnete sa montažom, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje kako biste se uverili da su svi delovi prisutni i da se pridržavate svih sigurnosnih propisa. Takođe, preporučujemo da se upoznate sa bezbednosnim uputstvima i pratite ih strogo kako biste obezbedili sigurnu upotrebu proizvoda.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET kako biste saznali više o krovnom nosaču Ford Ka+ (2016-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1. U našoj ponudi možete pronaći i druge modele krovnih nosača koji odgovaraju vašim potrebama.

Prednosti

 • Jednostavna i brza montaža u kompletnom setu
 • Visokokvalitetni čelični materijal pruža sigurnu podršku za prevoz
 • Sertifikovani proizvod koji garantuje bezbednost

Napomena: Krovni nosaci Ford Ka+ (2016-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su odličan izbor za sve ljubitelje putovanja koji žele sigurnost i praktičnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila. Ne propustite priliku da obezbedite sebi ovaj kvalitetan proizvod i olakšajte svoje putovanje.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja