рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Grand C-Max (II/C344) 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo R

18.500 рсд

SKU: GTC7185 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD GRAND C-MAX (II/C344) 5 VRATA (2010-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO R

Kompletno rešenje za vaš automobil

Krovni nosaci Ford Grand C-Max (II/C344) su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma, ovi nosaci dolaze u setu koji je spreman za ugradnju. Sa različitim verzijama koje odgovaraju različitim tipovima krova vozila, ovi nosaci vam pružaju fleksibilnost i praktičnost.

Potrebni nosaci za vaše avanture

Krovni nosaci su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Oni vam omogućavaju da s lakoćom prenosite sve što vam je potrebno, bez opterećenja unutrašnjosti vašeg vozila. Sa nosacima Ford Grand C-Max (II/C344), vaše avanture će biti još uzbudljivije i udobnije.

Sigurnost i kvalitet

Svi naši Cruz krovni nosaci poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Verujemo u naše proizvode, zato vam pružamo besplatnu montažu krovnih nosaca prilikom kupovine u našim maloprodajnim objektima. Vaša sigurnost nam je najvažnija.

Aerodinamičan dizajn za maksimalnu efikasnost

Krovne šipke Cruz Airo R su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna, usklađenog sa estetikom novih modela vozila. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke imaju odličan aerodinamički koeficijent. To znači manji otpor vetra i smanjen nivo buke, što vam omogućava ugodniju vožnju čak i pri većim brzinama.

Jednostavna montaža na uzdužne krovne šine

Krovne šipke Airo R se lako i brzo montiraju na vaš automobil direktnim kačenjem na uzdužne krovne šine. Neophodan set za montažu je uključen u cenu, što znači da ne morate brinuti o dodatnim troškovima. Sve što vam je potrebno se nalazi u jednom kompletu.

Poboljšajte svoje putovanje

Duzina šipki je 128cm i mogu nositi do 75kg tereta. To znači da možete poneti sve što vam je potrebno za vaša putovanja, bez opterećivanja unutrašnjosti vozila. Uz krovne nosace Ford Grand C-Max (II/C344), ne samo da ćete imati više prostora za pakovanje, već ćete i poboljšati aerodinamiku vozila i smanjiti potrošnju goriva.

Bezbednost je na prvom mestu

Vaša bezbednost nam je važna. Preporučujemo vam da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ako imate bilo kakva pitanja ili niste sigurni da li su ovi krovni nosaci odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći.

Zaključak

Krovni nosaci Ford Grand C-Max (II/C344) 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo R su idealan dodatak vašem automobilu koji će vam omogućiti da iskoristite pun potencijal prostora i prenosivosti. Sa sigurnosnim sertifikatima i lakoćom montaže, ovi nosaci su pouzdani partner na svim vašim putovanjima. Uz aerodinamičan dizajn i visokokvalitetne materijale, oni će unaprediti vaše putovanje i omogućiti vam da ponesete sve što vam je potrebno. Neodoljiva kombinacija stila, funkcionalnosti i kvaliteta.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vetra
  • Jednostavna montaža na uzdužne krovne šine
  • Siguran i kvalitetan proizvod

Napomena: Ovi podaci se temelje na mojim iskustvima i testiranjima.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja