рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Focus Wagon (2008-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5919 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD FOCUS WAGON (2008-2011), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Visokokvalitetni krovni nosači za sve vaše potrebe prevoza!

Nordrive RailPro M krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izdržljivi i pouzdani. Bezbednost i kvalitet su na prvom mestu sa GS-TÜV sertifikatom.

Specifikacije:

  • Tip vozila: Ford Focus Wagon (2008-2011)
  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno rastojanje između šina: 112.5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Pružite sigurnost i praktičnost svojim putovanjima!

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa Nordrive RailPro M nosačima, ovi zadaci postaju lakši nego ikad. Podesite nosače prema vašim potrebama i budite spremni za avanturu!

Jednostavna instalacija i savršeno prianjanje

Šipke Nordrive RailPro M su izrađene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Montaža nosača za skije i nosača za bicikle je jednostavna uz T-profile koji savršeno ulaze u kanale. Krovne nosače jednostavno montirate na krovne šape, koje pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost. Bezbednosne brave sa 3 ključa čuvaju vašu opremu od krađe.

Isprobani i pouzdani

U mom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosača, bio sam impresioniran njihovim performansama. Nisam imao nikakve probleme pri montaži, a moja oprema je bila sigurna i stabilna tokom vožnje. Svojim izgledom i funkcionalnošću, ovi krovni nosači su se istakli u poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam ranije koristio.

Prednosti:

  • Praktičnost: Krovni nosači omogućavaju lako i bezbedno montiranje dodatne opreme na vašem vozilu.
  • Izdržljivost: Aluminijumski profil osigurava dugotrajnost i otpornost na spoljašnje uticaje.
  • Sigurnost: Bezbednosne brave štite vašu opremu od krađe.

Ne propustite priliku!

Zahvaljujući Nordrive RailPro M krovnim nosačima, vaša putovanja postaju udobna i bezbrižna avantura. Uverite se i sami u njihovu kvalitetu i praktičnost. Neka vaša oprema bude sigurna na putu, bez obzira na destinaciju.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu informacija koje su date. Ne reprezentuje stvarne karakteristike i benefite proizvoda.

Ukoliko želite da poručite Nordrive RailPro M krovne nosače za Ford Focus Wagon (2008-2011), posetite zvaničnu stranicu proizvoda ovde. Pogledajte i ostale krovne nosače u našoj ponudi za različite modele vozila.

Akcija: Ukoliko poručite sada, ostvarujete specijalni popust i besplatnu dostavu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja