рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Focus III (2011-2018) 5 vrata – Cam Totus 40117

10.300 рсд

SKU: GTC10868 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD FOCUS III (2011-2018) 5 VRATA – CAM TOTUS 40117

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodan deo za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Totus krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama koje odgovaraju različitim tipovima krova vozila. Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Kompletan set krovni nosača za vaše vozilo

Krovni nosači Ford Focus III (2011-2018) 5 vrata – Cam Totus 40117 su potpuni set koji vam treba kako biste imali visokokvalitetne krovne nosače na svom vozilu. Cena ovog proizvoda je za kompletni set.

Jednostavna montaža bez uzdužnih šina

Napomena: Ovi krovni nosači su pogodni samo za vozila sa ili bez pričvršćenih tačaka (bez uzdužnih šina!).

Šta dobijate uz set krovnih nosača:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, sa presekom 40x25mm i debljinom 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Visoka nosivost i pouzdanost

Ovi krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno i pouzdano pričvršćena na krovu vašeg vozila.

Konsultujte nas ako niste sigurni

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naši stručnjaci će vam pružiti dodatne informacije i pomoći vam da odaberete prave krovne nosače za vaše potrebe.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više detalja o ovim kvalitetnim krovnim nosačima. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični nosači
  • Jednostavna montaža
  • Pouzdanost i sigurnost

Napomena: Za bolje iskustvo putovanja i prevoza vaše opreme, preporučujemo upotrebu kvalitetnih krovnih nosača poput ovih. Nabavite svoj set danas i uživajte u bezbednom transportu vaše opreme!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja