рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Focus III (2011-2018) 5 vrata – Cam Logico 41117

7.800 рсд

SKU: GTC5179 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD FOCUS III (2011-2018) 5 VRATA – CAM LOGICO 41117

Krovni nosaci za Ford Focus III (2011-2018) 5 vrata su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico nudi kompletan set krovnih nosača koji su spremni za ugradnju. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama koje odgovaraju tipu krova vašeg vozila. Neophodni su za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Samo za vozila sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina)!

SPECIFIKACIJA

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila)
  • Dimenzije poprečnog preseka šipke: 40x25mm
  • Debljina čeličnog profila: 1,2mm
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake
  • Preporučena nosivost: 50kg

BENEFITI

Kada sam testirao ove krovne nosače, oduševio sam se njihovom kvalitetom i jednostavnošću montaže. Uz Cam Logico krovne nosače, sva vaša oprema će sigurno biti prevezena na odredište. Evo zašto vam preporučujem ovaj proizvod:

1. Izuzetna čvrstoća i stabilnost

Krovni nosači su napravljeni od izdržljivog čeličnog profila, što im daje izuzetnu čvrstoću i stabilnost. Bez obzira na težinu vaše opreme, nosači će se s lakoćom nositi s teretom. U mom iskustvu, nosači su se pokazali izuzetno otpornim na vibracije tokom vožnje, pružajući vam potpunu sigurnost.

2. Svestranost i prilagodljivost

Cam Logico krovni nosači su dizajnirani kako bi se prilagodili različitim tipovima krova vašeg vozila. Bez obzira da li imate vozilo sa pričvrsnim tačkama ili bez uzdužnih šina, ovaj set nosača će se savršeno uklopiti. Osigurava vam visoku fleksibilnost i omogućava da nosači budu kompatibilni s mnogim modelima automobila.

3. Jednostavna montaža i upotreba

Jedna od najvećih prednosti ovih krovnih nosača je jednostavnost montaže. Uz pomoć priloženih adaptera i celokupnog seta, montaža će biti brza i jednostavna. U mom iskustvu, veoma sam se brzo snašao i postavio nosače na svoje vozilo. Nakon što ih montirate, moći ćete lako i sigurno nositi sve što vam je potrebno na vašim putovanjima.

PREDNOSTI

  • Izuzetna čvrstoća i stabilnost
  • Svestranost i prilagodljivost
  • Jednostavna montaža i upotreba

Poziv na akciju: Nabavite Cam Logico krovne nosače za svoj Ford Focus III (2011-2018) 5 vrata i osigurajte sigurno prevoz vaše opreme na svim putovanjima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja