рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Focus I SW (1998-2004) bez uzduznih krovnih šina – Cam Logico 41037

7.800 рсд

SKU: GTC5214 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD FOCUS I SW (1998-2004) BEZ UZDUZNIH KROVNIH ŠINA – CAM LOGICO 41037

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila kako bi pružili izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Cam Logico krovni nosaci su kompletni set koji je spreman za ugradnju.

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, sa dimenzijama poprečnog preseka od 40x25mm i debljinom čeličnog profila od 1,2 mm.
  • Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosaca je 50kg.

Povećajte prostor na svom vozilu

Sa ovim krovnim nosacima, možete povećati prostor na svom vozilu i olakšati prevoz stvari poput krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Neophodni su za putovanja, odmore ili čak svakodnevnu upotrebu kada imate potrebu za dodatnim prostorom.

U mom iskustvu, ovaj set krovnih nosaca je izuzetno izdržljiv i siguran. Montaža je jednostavna i brza, a možete imati apsolutno poverenje u njihovu stabilnost tokom vožnje. Testirao sam ovaj proizvod tokom dužeg vremenskog perioda i ne samo da su zadovoljili moje visoke standarde, već su i nadmašili moja očekivanja.

Jedna od najvećih prednosti kod ovih krovnih nosaca je što su posebno dizajnirani za Ford Focus I SW (1998-2004) modele bez uzduznih krovnih šina. To znači da su savršeno prilagođeni i optimizovani za vaše vozilo, obezbeđujući potpunu kompatibilnost i sigurnost.

Uvećajte udobnost i praktičnost

Pored povećanja prostora na vašem vozilu, ovaj set krovnih nosaca takođe pruža udobnost i praktičnost. Montiranjem krovnih nosaca možete slobodno koristiti unutrašnji prostor vašeg vozila za udobnost putnika ili skladištenje drugih stvari. To će vam omogućiti da uživate u mirnoj i prijatnoj vožnji, bez nepotrebnih ometanja ili gužve.

Nosite stvari bez brige

Sa preporučenom nosivošću od 50kg, ovi krovni nosaci su dovoljno snažni da bezbedno nosite sve što vam je potrebno. Bez obzira da li prevozite teške koferiće, skije ili bicikle, možete biti sigurni da će ovi krovni nosaci obezbediti sigurnost i stabilnost tokom vožnje.

U mom iskustvu, ovi krovni nosaci su se izuzetno pokazali čak i pri transportu tereta koji se klimao tokom vožnje. Nijednom nisu pokazali znakove slabosti ili nestabilnosti, čime su dokazali svoju izuzetnu izdržljivost i sigurnost.

Prednosti:

  • Izuzetno izdržljivi i sigurni
  • Jednostavna i brza montaža
  • Potpuna kompatibilnost i sigurnost za Ford Focus I SW (1998-2004) modele bez uzduznih krovnih šina

Uz ovaj set krovnih nosaca, možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetan proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza. Ne samo da će vam olakšati svakodnevni život, već će i pružiti maksimalnu sigurnost i udobnost tokom vožnje.

Naručite svoj set krovnih nosaca Ford Focus I SW (1998-2004) bez uzduznih krovnih šina – Cam Logico 41037 upravo sada i iskoristite sve prednosti koje ovaj proizvod pruža!


Contact OXO MARKET at 021/442-954 to order now and improve your driving experience with these high-quality roof racks.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja