рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Fiesta V (2002-2008) 5 vrata – Cam Logico 41076

7.800 рсд

SKU: GTC5180 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD FIESTA V (2002-2008) 5 VRATA – CAM LOGICO 41076

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu Ford Fiesta V (2002-2008) 5 vrata. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući izuzetnu izdržljivost i pouzdanost. Cam Logico krovni nosači se isporučuju kao kompletan set, spremni za montažu. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim specifičnostima krova vašeg vozila. Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Dimenzije poprečnog preseka šipki iznose 40x25mm, a debljina čeličnog profila je 1,2mm.
  • Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnog nosača je 50kg.

*Kolačići ne dolaze uključeni u set.

Prednosti krovnih nosača Ford Fiesta V (2002-2008) 5 vrata – Cam Logico 41076

1. Veoma praktičan i svestran

Kao vlasnik Ford Fieste V, sigurno imate različite potrebe za prevozom dodatne tereta. Bez obzira da li vam je potreban prostor za krovne kofera tokom porodičnih putovanja ili nosači za bicikle za aktivan odmor na otvorenom, krovni nosači su savršeno rešenje. Sada možete lako i bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno, bez ikakvih komplikacija.

2. Izuzetno izdržljiv i pouzdan

Cam Logico krovni nosači su izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, koji obezbeđuje dugotrajnu izdržljivost i pouzdanost. Bez obzira na težinu tereta koji prevozite, možete biti sigurni da će nosači izdržati sve zahteve. Više se ne morate brinuti o oštećenjima ili nestabilnosti, jer ovaj set nosača pruža potpunu sigurnost.

3. Laka montaža i upotreba

Montaža ovog kompletnog seta krovnih nosača je veoma jednostavna i možete je obaviti sami, bez potrebe za dodatnom stručnom pomoći. Uz detaljno uputstvo koje dolazi sa setom, moći ćete da montirate nosače na svoje vozilo brzo i efikasno. Kada su jednom postavljeni, krovni nosači će vam omogućiti brzo i jednostavno kačenje i skidanje dodatne opreme, pružajući vam maksimalnu praktičnost i funkcionalnost.

Zaključak

Krovni nosači Ford Fiesta V (2002-2008) 5 vrata – Cam Logico 41076 su neophodan dodatak vašem vozilu ukoliko imate potrebu za prevozom dodatnog tereta. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružajući izuzetnu izdržljivost, ovi nosači će vam omogućiti siguran i praktičan prevoz vaših stvari. Montaža je brza i jednostavna, a upotreba nosača je veoma intuitivna. Stoga, preporučujem krovne nosače Ford Fiesta V (2002-2008) 5 vrata – Cam Logico 41076 svima koji žele praktično i pouzdano rešenje za prevoz dodatnog tereta na svom vozilu.

Prednosti:

  • Veoma praktičan i svestran
  • Izuzetno izdržljiv i pouzdan
  • Laka montaža i upotreba

Napomena: Ova krovna nosači su dizajnirani i kompatibilni samo sa modelom Ford Fiesta V (2002-2008) sa 5 vrata. Molimo vas da pre kupovine proverite da li su ovi krovni nosači pravi za vaše vozilo.

Za više informacija ili naručivanje, posetite OVDE.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja