рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Edge (II) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9554 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD EDGE (II) 5 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Kompletan set krovni nosača za vaš Ford Edge (II) 5 vrata (2016-)

Krovni nosači Ford Edge (II) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Oplus AT su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila kako bi vam pružili izuzetnu trajnost i sigurnost. Sa ovim nosačima, transport robe postaje jednostavan i bezbedan.

Neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz krovni nosač Ford Edge (II) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Oplus AT, možete bezbedno i jednostavno prenositi svoje stvari tokom putovanja. Bez obzira da li se spremate za porodični odmor ili avanturu sa prijateljima, ovaj set krovni nosača će vam olakšati transport.

Sertifikovani kvalitet i besplatna montaža

Svi Cruz krovni nosači poseduju GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU sertifikate, što je garancija sigurnosti i pouzdanosti. Kupovinom ovih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu krovni nosača. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni na vaš automobil, tako da ne morate brinuti o tome.

Jednostavna montaža i visoka nosivost

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Krovne šipke Cruz Oplus AT su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma. Ove šipke su dizajnirane da budu sigurne i stabilne, tako da možete biti uvereni da će vaša roba biti bezbedna tokom transporta. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg, što znači da možete preneti veći teret sa lakoćom. Montaža dodatne opreme, poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija, je veoma jednostavna zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Pored toga, set krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim uputstvima za montažu, tako da nema mesta za greške.

Dodatne bravice za još veću sigurnost (opciono)

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje se kupuju opciono. Ove bravice su idealne za dodatnu sigurnost ukoliko planirate ostavljati svoj automobil negde bez nadzora. Međutim, važno je napomenuti da ove bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Krovni Kit – neophodan za montažu

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila. Komplet je dizajniran tako da savršeno odgovara modelu vašeg vozila. Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika, što garantuje da će nosači biti čvrsti i sigurno pričvršćeni.

Sve instrukcije za montažu krovnog nosača i krovnog kita su pažljivo opisane u uputstvima koja dolaze sa proizvodom. Preporučujemo da pažljivo pročitate ova uputstva i da se pridržavate svih bezbednosnih mera tokom montaže. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno pozovite našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost nam je važna. Zato vas molimo da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo koje dolazi sa ovim proizvodom i da se strogo pridržavate svih navedenih pravila. Bezbednost je naša zajednička odgovornost.

Zemlja porekla: Španija

Možete biti uvereni da su krovni nosači Ford Edge (II) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Oplus AT proizvedeni u Španiji, zemlji poznatoj po kvalitetnoj izradi automobilskih dodataka.

Za više informacija posetite zvaničnu stranicu proizvoda

Ako želite da saznate više o ovim krovnim nosačima, posetite zvaničnu stranicu proizvoda. Tamo možete pronaći dodatne informacije, kao i video zapise koji ilustruju postupak montaže i upotrebu ovih nosača.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Ukoliko tražite krovne nosače za druge modele automobila, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača. Imamo širok izbor visokokvalitetnih nosača za različite automobile i svakodnevne potrebe.


Prednosti

  • Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila
  • Sertifikovani i sigurni za upotrebu
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Za više informacija i nabavku krovni nosači Ford Edge (II) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Oplus AT, posetite OXO MARKET. Neka vaše putovanje bude udobno i sigurno uz ove vrhunske krovne nosače.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja