рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Edge (II) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8863 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD EDGE (II) 5 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji sa niskim kačenjem
  • Estetski dizajn u skladu s modernim vozilima
  • Odličan koeficijent otpora vazduha i minimalna buka

Specifikacije

  • Set sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Materijal: Aluminijum i čelik
  • Zemlja porekla: Španija

Krovni nosači Ford Edge (II) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su estetski dizajnirani da se uklope sa modernim vozilima.

Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji, koje izgledaju kao avionska krila, pružaju vam elegantan izgled i odražavaju visok kvalitet proizvoda. Krovne šipke su napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači izrađeni od čelika visokog kvaliteta, a poklopci hvatača su napravljeni od izdržljive ABS plastike.

Hvatači su smanjene visine, što doprinosi lepšem izgledu vašeg automobila. Ovi krovni nosači imaju odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, što omogućava udobnu vožnju čak i pri većim brzinama.

Montiranje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija na ove krovne nosače je veoma lako zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Set za montažu krovnih nosača dolazi sa kompletnim materijalom potrebnim za ugradnju.

Uz krovni nosač možete poručiti opcione bravice za zaključavanje, ali one nisu neophodne za montažu krovnog nosača.

Sigurnost je naš prioritet, zato svaki Cruz krovni nosač poseduje sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Takođe, svaki kupac koji kupi krovni nosač u našim maloprodajnim objektima ima obezbeđenu besplatnu montažu.

Krovni nosači Ford Edge (II) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su neophodan dodatak za sve vaše transportne potrebe. Pružaju vam sigurnost, pouzdanost i estetski izgled. Ne gubite vreme, poručite svoje krovne nosače danas!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu informacija o proizvodu i mojeg iskustva tokom korišćenja. Sve informacije su istinite i tačne, a sva mišljenja su izražena lično. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno me kontaktirajte. Prijatna kupovina!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja