рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Strada Kombi (1999-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13206 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT STRADA KOMBI (1999-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacija

 • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
 • Set: Kompletan set spreman za ugradnju
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Namena: Montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle
 • Kompatibilnost: Samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Bezbednosne karakteristike: Teleskopske šipke sa čeličnim pojasom i EPDM gumom za zaštitu krovnih šina

Opis proizvoda

Krovni nosaci Fiat Strada Kombi su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su otporni i dugotrajni. Uz Nordrive SnapFit 1 krovne nosače, transport vaših kofera, skija ili bicikala postaje lak i siguran.

Set krovnih nosača je potpuno opremljen i spreman za montažu. Možete biti sigurni da će se ovi nosači savršeno uklopiti na vaš Fiat Strada Kombi (1999-) zahvaljujući njihovom preciznom dizajnu. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Ove krovne šipke su teleskopske, što znači da se lako mogu prilagoditi šinama na krovu vozila. Bez obzira na rastojanje između šina od 80cm do 111cm, ovi nosači će se idealno uklopiti. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas obložen EPDM gumom, što osigurava da se nosači čvrsto prijanjaju na krovne šine i štite ih od ogrebotina. Dodatna bezbednosna brava obezbeđuje da vaš tovar bude siguran tokom vožnje.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina je 111cm, a nosivost nosača je impresivnih 100kg.

Da biste sigurno koristili ove nosače, preporučujemo da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje kako biste pravilno instalirali nosače na svoje vozilo. Uverite se da su svi delovi iz seta prisutni pre montaže. Bezbednost je na prvom mestu, stoga strogo se pridržavajte Bezbednosnih uputstava kako biste izbegli neželjene situacije tokom korišćenja nosača.

Na zvaničnoj stranici proizvoda možete pronaći dodatne informacije i specifikacije. Takođe, naša ponuda krovnih nosača je bogata, pa pogledajte šta još imamo u ponudi i pronađite nosače koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Prednosti

 • Precizno dizajnirano za Fiat Strada Kombi (1999-)
 • Visokokvalitetni čelični profil za dugotrajnost i otpornost
 • Teleskopske šipke sa čeličnim pojasom i EPDM gumom za savršeno prijanjanje i zaštitu krovnih šina

[Dodajte krovne nosače na svoj Fiat Strada Kombi i lako transportujte svoj tovar!]

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja