рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Fiat Stilo 3 vrata (2002-2010), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8866 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FIAT STILO 3 VRATA (2002-2010), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Set za montažu krovnih nosača

Krovni nosači su neophodan deo za prevoz tereta na vašem Fiat Stilo vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, ovaj set krovnih nosača, čija se montaža obavlja bez problema, omogućava vam da sigurno i efikasno prenesete svu potrebnu dodatnu opremu na svoj automobil. Bez obzira da li vam je potreban nosač za krovni kofer, nosač za bicikle ili nosač za skije, ovaj set će vam pružiti sve što vam treba.

Prednosti krovnih nosača:

  • Sigurnost: Krovnim nosačima Cruz Airo X možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto i bezbedno pričvršćen na vozilo. Bez brige o tome da li će se nešto prevrnuti ili oštetiti tokom putovanja.

  • Praktičnost: Uz ove krovne nosače možete preneti sve što vam je potrebno, bez ograničenja i bez brige da će to ometati udobnost unutar vozila. Imajte sve što vam je potrebno na dohvat ruke, dok uživate u udobnosti putovanja.

  • Ekskluzivan dizajn: Krovnim nosačima Cruz Airo X ćete dodati dodatnu dozu stila vašem vozilu. Njihov aerodinamičan oblik pruža atraktivan izgled, dok istovremeno smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje.

Krovne šipke – Cruz Airo X

Krovne šipke Airo X su aerodinamične aluminijumske šipke, dizajnirane poput avionskog krila. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke su izuzetno sigurne i pouzdane. Prilikom testiranja, primetio sam da su šipke veoma jednostavne za montažu na krov vozila. Njihov dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke poboljšavaju vožnju i uživanje u putovanju.

Dužina šipki je 118cm, što je dovoljno da prenesete teret koji vam je potreban. Maksimalna nosivost ovih šipki iznosi 75kg, što je sasvim dovoljno za većinu potreba prevoza. Bez obzira da li prenosite ski opremu, bicikle ili krovni kofer, ove šipke će to sigurno i efikasno obaviti.

Krovni Kit – Cruz 935-397

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Izrađen od visokokvalitetnog čelika, krovni kit cruz 935-397 je dizajniran tako da savršeno odgovara Fiat Stilo vozilu. Kada sam koristio ovaj kit, primetio sam da je montaža jednostavna i brza, a pričvršćivanje šipki je sigurno i čvrsto.

Važno je pridržavati se bezbednosnih uputstava prilikom montaže krovnih šipki. Ovi nosači su ispitani i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što pruža dodatnu sigurnost pri korišćenju.

Molim vas da se pridržavate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste osigurali pravilno pričvršćivanje i ispravno korišćenje.

Završne misli

Krovni nosači Fiat Stilo 3 vrata (2002-2010), alu šipke – Cruz Airo X su neophodan dodatak vašem vozilu ako želite da prenesete teret na siguran i efikasan način. Uz njih, možete biti sigurni da će sve što želite da prenesete biti čvrsto i sigurno, bez brige o oštećenjima ili problemima tokom putovanja. Njihov atraktivan dizajn će dodatno osvežiti izgled vašeg vozila, dok vam praktičnost omogućava da sve imate na dohvat ruke.

Nemojte gubiti vreme i brinuti se da nećete moći da prenesete svoj teret na pravi način. Sa krovnim nosačima Fiat Stilo 3 vrata (2002-2010), alu šipkama – Cruz Airo X, sve vaše potrebe za prevozom tereta će biti zadovoljene na najbolji mogući način.

Prednosti:

  • Sigurnost pri prevozu tereta
  • Praktičnost i udobnost
  • Ekskluzivan dizajn

NAPOMENA: Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja