рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Punto II (1999-2010) 3 vrata – Cam Totus 40044

10.300 рсд

SKU: GTC10863 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT PUNTO II (1999-2010) 3 VRATA – CAM TOTUS 40044

Udobnost i sigurnost za vaše putovanje

Kada je u pitanju transport na vašem vozilu, krovni nosaci su idealno rešenje za sve vaše potrebe. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Cam Totus krovni nosaci pružaju podršku i čvrstoću koja je potrebna za sigurno putovanje. Ovi nosači su kompletan set koji je spreman za ugradnju, a dostupni su u različitim verzijama koje odgovaraju različitim tipovima krova vašeg vozila.

Jednostavna montaža i širok raspon mogućnosti

Krovni nosaci Fiat Punto II (1999-2010) 3 vrata – Cam Totus 40044 su sve što vam je potrebno da biste postavili nosače na krov svog vozila. Set dolazi kompletno opremljen svim potrebnim komponentama. Naglašavamo da se prikazana cena odnosi na kompletan set krovni nosaca.

Ovi nosaci mogu se koristiti na vozilima opremljenim sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnim šina!). Sastavni deo seta su četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), koji dolaze sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, u setu se nalaze i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm i debljine 1,2 mm. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake. Ovi krovni nosaci imaju preporučenu nosivost od 50kg.

Za sva dodatna pitanja i podršku

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosaci odgovaraju vašem automobilu, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 021/442-954. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da odaberete prave nosace za vaše vozilo.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više o tome kako ovi nosaci pružaju sigurnost i udobnost tokom putovanja. Takođe, pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosaca koje nudimo.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Čvrsta i sigurna podrška
  • Visokokvalitetni čelični materijal

Kupovinom ovih krovnih nosaca, osiguravate sigurno putovanje i komfor vašem vozilu! Ne propustite priliku da unapredite svoje putovanje i osigurate da sve stvari budu bezbedno smeštene na krovu vašeg vozila.

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je napravljen na osnovu dostupnih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda. Molimo, proverite sve detalje o proizvodu na “OXO MARKET” kako biste bili sigurni u svoju kupovinu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja