рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Palio (1996-2007), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13201 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT PALIO (1996-2007), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Faktički proizvodni naslov:

Specifikacije krovnih nosača za Fiat Palio (1996-2007), celicne sipke

Opis proizvoda:

Krovni nosaci Fiat Palio su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom) Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Krovni nosaci Fiat Palio (1996-2007), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 je kompletan set potreban da biste posedovali krovne nosače na vašem vozilu. Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set, namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Šipke su teleskopske, od visokokvalitetnog čelika, dizajnirane tako da se mogu ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne sine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Krovne šape poseduju bezbednosne brave. Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Za sigurnu upotrebu molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosna Upustva i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Nazovite našu korisničku podršku za bilo kakva dodatna pitanja ili informacije.

Prednosti:

  • Jednostavna ugradnja: Set krovnih nosača dolazi kompletno pripremljen za brzu i jednostavnu montažu na vaše vozilo. Sve što vam treba je uključeno u setu.

  • Visokokvalitetni materijali: Krovni nosaci su izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, što garantuje dugotrajnost i pouzdanost tokom korišćenja.

  • Certifikovana sigurnost: Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje visoke standarde sigurnosti i kvaliteta.

Poručite odmah i obezbedite praktično rešenje za prevoz na Vašem Fiat Palio vozilu!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija o proizvodu i iskustva pri testiranju. Pruženi podaci se odnose na konkretni model nosača za Fiat Palio (1996-2007), pa se može razlikovati za druge modele vozila. Molimo Vas da pažljivo pročitate proizvodne informacije pre kupovine.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja