рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Grande Punto (2005-2012) 3 vrata – Cam Logico 41090

7.800 рсд

SKU: GTC5199 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT GRANDE PUNTO (2005-2012) 3 VRATA – CAM LOGICO 41090

Kompletan set kvalitetnih krovnih nosača za vaš Fiat Grande Punto

Krovni nosači su neophodni kako biste zadovoljili sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Sa Cam Logico krovnim nosačima, imate idealno rešenje koje pruža sigurnost i podršku svim vašim transportnim potrebama. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje izdržljivost i dugotrajnost.

Cam Logico 41090 – pouzdanost i praktičnost

Cam Logico 41090 krovni nosači su kompletni set koji je spreman za jednostavnu ugradnju na vaš Fiat Grande Punto. Ovi nosači su posebno dizajnirani za modele vozila sa 3 vrata, proizvedene u periodu od 2005. do 2012. godine.

Univerzalni set za vaše potrebe

Krovni nosači su neophodan deo opreme kada želite da montirate krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Cam Logico 41090 set vam pruža sve što vam je potrebno da biste imali sigurne i pouzdane nosače na svom vozilu.

Kvalitetna izrada za vašu sigurnost

Cam Logico 41090 set se sastoji od četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape). Ovi sistemi su dizajnirani kako bi pružili optimalnu čvrstoću i sigurnost. Set dolazi sa kompletnim kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena, koji pružaju dodatnu zaštitu vašem vozilu.

Čelične šipke za izuzetnu izdržljivost

U sklopu seta dolaze dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Ove šipke su izrađene od visoko kvalitetnog čeličnog profila, dimenzija poprečnog preseka 40x25mm i debljine čeličnog profila 1,2mm.

Da biste se dodatno uverili u kvalitet, šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje, otpornost na habanje i UV zrake.

Bezbedan prevoz sa preporučenom nosivošću od 50kg

Krovni nosači Cam Logico 41090 imaju preporučenu nosivost od 50kg. Ovo znači da možete bezbedno prevoziti različite terete kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Bez obzira na to da li putujete na odmor, na skijanje ili želite da povedete bicikle na izlet, ovi nosači će pružiti sigurnost i stabilnost tokom celog puta.

Specifikacije:

  • Univerzalni set krovnih nosača za Fiat Grande Punto (2005-2012) sa 3 vratima
  • Čelični profili sa dimenzijama poprečnog preseka 40x25mm i debljinom 1,2mm
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm
  • Kompletan set sa crno obojenim čeličnim sistemima za pričvršćivanje (krovne sape), adapterima i poklopcima od polipropilena
  • Preporučena nosivost: 50kg

Prednosti krovnih nosača Cam Logico 41090:

  • Bezbedno i sigurno montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle
  • Izdržljivi čelični profili garantuju dugotrajnost
  • Estetski dizajn sa crno obojenim sistemima za pričvršćivanje
  • Kompletan set sa svim potrebnim elementima za jednostavnu ugradnju
  • Preporučena nosivost od 50kg za bezbedan prevoz tereta

Neka vaše putovanje bude udobno i sigurno uz Cam Logico 41090 krovne nosače!

Pozovite nas na broj 021/442-954 ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa odgovarajućim krovim nosačima za vaš automobil. Naš stručni tim će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na našoj zvaničnoj stranici proizvoda. Uverite se u našu široku ponudu kvalitetnih proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Prednosti:

  • Izdržljivi čelični profili
  • Estetski dizajn
  • Preporučena nosivost od 50kg

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija i može se razlikovati od stvarnih karakteristika proizvoda.

Poručite svoje Cam Logico 41090 krovne nosače danas i obezbedite siguran i udoban prevoz tereta na vašem Fiat Grande Punto!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja