рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Fiat 500L Living MPW (2014-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8913 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FIAT 500L LIVING MPW (2014-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK


Set krovnih nosača za vaš Fiat 500L Living MPW (2014-2017)

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, garantujući izdržljivost i sigurnost. Ovaj kompletan set krovnih nosača vam omogućava da bezbrižno prenosite teret na krovu vašeg automobila.


Prednosti krovnih nosača Cruz Airo T Dark

 • Aerodinamičan dizajn: Cruz Airo T Dark se ističe atraktivnim i ekskluzivnim dizajnom. Njegovo avionsko krilo oblika pruža ne samo sigurnost, već i estetski dojam.
 • Izdržljivost i nosivost: Krovne šipke Airo T Dark su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što im osigurava dugotrajnost i sigurnost. Mogu podneti teret do 75kg, tako da možete prenositi sve što vam je potrebno.
 • Lako montiranje: Montiranje krovnih šipki je jednostavno i brzo. Pruža vam jedinstven kanal koji olakšava dodavanje dodatne opreme, poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Specifikacije krovnih nosača

 • Krovne šipke: Cruz Airo T Dark
 • Boja: Crna
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Bezbednost i pouzdanost

Cruz krovni nosači su opremljeni sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet. Pri kupovini u našim maloprodajnim objektima, imate mogućnost besplatne montaže krovnog nosača, kako biste bili sigurni da je sve pravilno postavljeno.


Iskustvo u korišćenju

U mom iskustvu, korišćenje krovnih nosača Cruz Airo T Dark je bilo izuzetno pozitivno. Kako sam testirao ovaj proizvod, uvideo sam da izuzetno olakšava prevoz tereta na mom vozilu. Montaža je bila jednostavna, a jednom postavljen, snažno je držao sve što sam mu poverio.

Jedna od stvari koja je izdvojila ove krovne nosače je njihov aerodinamičan dizajn. Osim estetskog faktora, avionsko krilo oblika pruža dobar otpor vazduhu, smanjuje buku i vibracije tokom vožnje.

Takođe, želim naglasiti da je sigurnost važan aspekt pri prevozu tereta na krovu vozila. Cruz Airo T Dark je konstruisan od izdržljivog aluminijuma, što ga čini ne samo izuzetno jakim, već i otpornim na spoljne uticaje.

Uz krova nosače Cruz Airo T Dark, možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno prenet, bez obzira da li je u pitanju krovni kofer, nosač za bicikle ili nosač za skije.


Zaključak

Ukoliko tražite najbolje krovnike nosače za vaš Fiat 500L Living MPW (2014-2017), preporučujem vam krovnike nosače Cruz Airo T Dark. Njihov aerodinamičan dizajn, izdržljiva konstrukcija i lakoća montiranja čine ih idealnim izborom za prevoz tereta na krovu automobila.

Ne samo da su ovi krovni nosači estetski privlačni, već se i lako nose sa svim izazovima koje možete imati pri prevozu tereta. Preporučujem vam da ih isprobate i iskusite njihove prednosti sami.


Prednosti

 • Aerodinamičan dizajn
 • Izdržljivost i nosivost
 • Lako montiranje

Kupite krovne nosače Cruz Airo T Dark i poboljšajte vaše iskustvo prevoza tereta na krovu vašeg Fiat 500L Living MPW (2014-2017).

[OVDE]: (link)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja